Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Január 30. 15:47, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Szalag került a végzős PG-sek szíve fölé

Szalag került a végzős PG-sek szíve fölé

A Szent Benedek Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Tagintézménye január 29-én (pénteken) tartotta Szalagavató Ünnepségét a KÉSZ Aréna Sportcsarnokban.

Az emlékezetes délutánon a daloké, a táncé volt a főszerep. A zenés-énekes előadás után látványos és jól koreografált palotás tánccal kedveskedtek a végzősöknek és vendégeiknek, melyet Kátai Tibor a Félegyházi Táncszínház és Kulturális Egyesület művészeti vezetője tanított be a fiatalokkal. Ezt követte az esemény fénypontja, amikor is Hardi Gábor Titusz, az intézmény főigazgató megáldotta a szalagokat, majd az ünneplőbe öltözött diáktársak feltűzték azokat a végzősök zakójára.

Az ünnepélyes szalagtűzés után Rokolya Csaba, az iskola igazgatója szólt ünnepélyes szavaival a végzősökhöz és látta el őket életre szóló útravalóval. Ezt követően pedig könnyed hangulatot és remek szórakozást biztosított az az előadás, melyben az iskolaévek főbb mozzanatait mutatták be az iskola diákjai sok humorral és látványos jelentekkel tarkítva. Végül vetítővásznon végignézhette a közönség az egyes osztályok fotóit, melyeket az évek folyamán gyűjtögettek örök emlékül.

A szalagavató zárásaként zenés-énekes előadással búcsúztak a végzősök és az őket kísérő diákok, egy lobogó mécsessel kezükben.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.