Városlista
2020. július 11, szombat - Nóra, Lili

Hírek

2013. Október 19. 16:55, szombat | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Spanyolországban bizonyítottak mazsorettjeink

Spanyolországban bizonyítottak mazsorettjeink

Ötödik helyezést ért el a spanyolországi Malgrat de Mar városában megrendezett XIV. Nemzetközi Fúvószenekari és Mazsorett Fesztiválon a Kiskunfélegyházi Mazsorett Együttes.

Ötödik helyezést ért el a spanyolországi Malgrat de Mar városában megrendezett XIV. Nemzetközi Fúvószenekari és Mazsorett Fesztiválon a Kiskunfélegyházi Mazsorett Együttes. A Barcelonától 40 kilométerre található tengerparti üdülőhelyen október 8-14. között megrendezett fesztiválon Európa számos országból érkezett zenekar és mazsorett csoport mutatta be repertoárját. A produkciókat szigorú nemzetközi zsűri bírálta el. A csapat fantasztikus hangulatú és élmény dús hetet töltött el Spanyolországban. Útjuk során meglátogatták Barcelona, Monaco és Velence számos nevezetességét – tájékoztatta a Félegyházi Híreket Jankovszki Zoltánné művészeti vezető.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 10. 12:46, péntek | Helyi

Utoljára még elbúcsúztak a félegyházi vágóhídra vitt állatoktól

Ma (július 10-én) transzparensekkel vonultak fel a Hungary Animal Save Mozgalom aktivistái a kiskunfélegyházi Hungary-Meat vágóhíd előtt.

2020. Július 10. 12:14, péntek | Helyi

Gazdag programokkal várta a gyerekeket az öko-élménytábor

„Zöldnyomon járunk” címmel öko-élménytábort szervezett a Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtár felsőtagozatos diákok részére.

2020. Július 09. 13:45, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Tekintsék meg portálunkon friss anyakönyvi híreinket.

2020. Július 09. 08:18, csütörtök | Helyi

Idén is lesz Kurultaj

A rendezvény célja a dicső lovasnomád elődökre való közös megemlékezés. A Magyarság legnagyobb hagyományőrző eseményére minden magyar lovas-hagyományőrzőt szeretettel várnak.