Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2013. Október 19. 16:55, szombat | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Spanyolországban bizonyítottak mazsorettjeink

Spanyolországban bizonyítottak mazsorettjeink

Ötödik helyezést ért el a spanyolországi Malgrat de Mar városában megrendezett XIV. Nemzetközi Fúvószenekari és Mazsorett Fesztiválon a Kiskunfélegyházi Mazsorett Együttes.

Ötödik helyezést ért el a spanyolországi Malgrat de Mar városában megrendezett XIV. Nemzetközi Fúvószenekari és Mazsorett Fesztiválon a Kiskunfélegyházi Mazsorett Együttes. A Barcelonától 40 kilométerre található tengerparti üdülőhelyen október 8-14. között megrendezett fesztiválon Európa számos országból érkezett zenekar és mazsorett csoport mutatta be repertoárját. A produkciókat szigorú nemzetközi zsűri bírálta el. A csapat fantasztikus hangulatú és élmény dús hetet töltött el Spanyolországban. Útjuk során meglátogatták Barcelona, Monaco és Velence számos nevezetességét – tájékoztatta a Félegyházi Híreket Jankovszki Zoltánné művészeti vezető.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 21. 11:07, csütörtök | Helyi

Közreműködőket keres a NAV

A vállalkozások és a kereskedők egy egyszerű regisztrációval bekerülhetnek abba a nyilvántartásba, ahonnan a Nemzeti Adó- és Vámhivatal kiválasztja a végrehajtási eljárásaiban közreműködő szervezeteket, kereskedőket.

2019. November 21. 11:02, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Tekintsék meg portálunkon friss anyakönyvi híreinket.

2019. November 20. 18:39, szerda | Helyi

Megérkeztek a Zöld város program óriás csemetéi

Ma (november 20-án) reggel érkezett meg az első szállítmány a hollandiai faiskolából a Zöld város „nagyágyúival”, a méretes, előnevelt fákkal.

2019. November 20. 18:00, szerda | Helyi

Bűnmegelőzési kvízjátékra invitálták az időseket

Folytatódik városunkban az időskorúaknak a trükkös csalások és a betöréses lopások elleni felvértezése.