Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Október 01. 18:39, kedd | Helyi sport
Forrás: Kiss Gyöngyi

Sikeresen helyt állt a kis csapat

Sikeresen helyt állt a kis csapat

A DMTK-KVSE úszói újabb versenyen vettek részt, 2019. szeptember 28-án a Szentes Sprint elnevezésű viadalon a maroknyi csapat sikeresen helyt állt.

Az egyesület fiatal üdvöskéje, Bárány Almási Bianka, ezen a komolyabb megméretésen is dobogóra állhatott, több számban is érmes helyeket ért el. A népes mezőnyben minden számában tovább javulva a rutin megszerzése volt a cél.

Bianka 50 mellen és 100 gyorson lett második, 50 háton, 100 mellen harmadik.

Ha már apróság, akkor Ficsor Gergő a maga nyolc évével a küldöttség legfiatalabb tagja, ötödik és hatodik helyet úszott össze az 50 méter mell és gyorsúszásban. Van még mit tanulnia, hiszen a 100-as számok még lemaradtak.

Pintér Eszter számára kemény dió az idősebbek közt feljebb lépkedni, a mellúszás mindkét távján ötödik lett, ami már biztosíték arra, hogy a kedvenc úszásnemében sokra viheti.

Fricska Anna triatlonosként érkezett, 100 háton, 200 vegyesen negyedik, 50 mell, 100 gyors hatodik, a medencék világába a tökéletes technikája helyezi el, itt a helye.

Pozsár Dávid 100 gyorson elért 5-ik helye értékes, hiszen lassan percen belül érkezik, az Ő versenyzése példaértékű, mert korosztályában már nagyon erős a mezőny, válogatottakkal teli futamban indult.

Felkészítő edző: Hajdú László

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.

2024. Április 22. 11:36, hétfő | Helyi sport

A hétvégén is bizonyítottak a félegyházi birkózók

A hétvégén válogatott versenyzőink mérettették meg magukat különböző nemzetközi versenyeken határon innen és túl.