Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. November 13. 15:27, hétfő | Helyi
Forrás: Cserkó Fanni

Sikeres volt a KÖSZI nyitórendezvénye

Sikeres volt a KÖSZI nyitórendezvénye

A KÖSZI klub örömmel számol be, az igen sikeres bemutatkozó buliról.

Nagy meglepetés volt számunkra, hogy nem csak a helyi fiatalok, hanem a szegedi és környező településeken élők körében is érdekelt volt a rendezvény. A Heaven Diner, a Süveges Autósiskola, a Sirius Club, a Varázskuckó, és a Félegyházi Termál Parkfürdő nagylelkű felajánlásainak köszönhetően, a résztvevő fiatalok értékes ajándékokkal gazdagodtak. Ám ez még nem minden! Az elmúlt héten a KÖSZI tagjai épp hogy kipihenték a fáradalmakat, egy következő programba vágtak bele. A csapat egy új taggal bővült, és a fiatal fiú, máris feladta a leckét. Barátaival egy karaoke estet szeretne megvalósítani a közgazdasági szakközépiskola tornatermében. A KÖSZI a kezdeményezés mellé állt, és társzervezőként vesz részt a rendezvényen, melynek időpontja, november 23. Minden kedves és vállalkozó szellemű érdeklődőt várunk, de nem csak mikrofonnal! A fiatalok számára elhelyezünk egy ötletdobozt, jegyzettömbökkel és tollakkal. Így tesszük lehetővé, hogy még több programot meg tudjunk valósítani a jövőben.

Cserkó Fanni
ifjúságsegítő
Kiskunfélegyházi Önkéntes Szervező Ifjúság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.