Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Július 03. 10:00, kedd | Bulvár
Forrás: MTI

Rendőrökhöz tört be

Rendőrökhöz tört be

Kétszeresen is szerencsétlenül járt egy autófeltörő Németországban: egyrészt olyan kocsiba tört be, amelyben ültek - ketten is -, másrészt mindketten rendőrök voltak.

A 41 éves Dieter Adler józan volt, amikor Homberg városában kiszemelte magának a kocsit, csak éppen nem láthatott be az utastérbe, mert az autónak erősen elsötétített ablakai voltak. Így nem csoda, hogy nagyon meglepődött, amikor két emberrel is szembesült a járműben, utána meg azon, hogy épp rendőrökkel. Utóbbiak rögvest őrizetve vették - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírportál.
A rendőrök egyébként épp betörőkre várva parkíroztak az utcában: a házakat figyelték, mert az utóbbi időben elszaporodtak a környéken a betörések. Hogy Adlernak köze van-e a sorozathoz, még nem tudni.

Címkék: Bűnügy-színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.