Városlista
2024. március 2, szombat - Lujza

Hírek

2013. Október 28. 10:06, hétfő | Helyi sport
Forrás: - Varga Ferenc -

Rangadót nyert a KHTK

Rangadót nyert a KHTK

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 11. fordulójában a dobogósok összecsapását rendezték Kiskunfélegyházán. A két csapat az előző szezonban is fordulatos gólgazdag mérkőzéseket játszott.

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 11. fordulójában a dobogósok összecsapását rendezték Kiskunfélegyházán. A két csapat az előző szezonban is fordulatos gólgazdag mérkőzéseket játszott.

Kiskunfélegyházi HTK – Tompa SE 3 – 0 (0-0)

Kiskunfélegyháza, 350 néző. 2013. 10. 27- vasárnap 14: 30
Vezette: Fenyvesi Arnold (Péli Ábel, Gyikó Tamás)

KHTK: Tóth P. – Farkas G., Ábel, Némedi, Balog M. (Cseh), Valkovics (Zs. Juhász), Katona B., Palásti (Ujváry), Nagy V. (Bakos), Koncz (Szabó T.), Balog Sz.
Vezetőedző: Némedi Norbert,
Edző: Kádár Tamás, Nádasdi Péter.

Tompa SE: Mikovic – Suknovic, Kárász, Szabadi, Kiss (Óvári), Tesic, Nikutovic (Pálfi), Dordevic (Kovács), Galambos, Godar, Raicevic.
Vezetőedző: Fütyü Illés.

Gólszerzők: Koncz (2), Palásti.
Kitűntek: Koncz, Balog Sz., Palásti, Katona B. illetve a vendégcsapatból az edző nem jelölt meg játékost.
Sárga lap: Némedi, Katona B., Nagy V. illetve Suknovic, Kovács, Szabadi, Kárász.

Nagy volt a tét a mai mérkőzésen, mivel azonos pontszámmal állt mindkét csapat. Nagy iramban kezdődött a mérkőzés, a csapatok megszervezték védekezésüket, sőt a hazaiak jobban visszahúzódtak, így a vendégek játéka tűnt hatékonyabbnak, kicsivel többet birtokolták a labdát. Az első játékrész főleg az ismerkedéssel telt el, voltak lehetőségek mindkét oldalon, sok szöglet jelezte a hazaiak fölényét, de nem sikerült gólt szerezni a feleknek.
Szünet után a hazaiaknak jót tett az öltözői megbeszélés, változtattak játékukon, hatékonyabban, szervezettebben folytatták a mérkőzést. Sok labdát szereztek a középpályán és veszélyesen játszottak. Az 53. percben Palásti védők mögé lőtt átadását Koncz levette, lefordult védőjéről és a jobbfelsőbe lőtt, 1-0. A hazai csapat játéka nyugodtabb lett, továbbra is veszélyesen domináltak pontos labdajáratással veszélyeztettek. A vendégek játékában nem volt igazi gólveszély. Az 58. percben a hazai térfél közepén Katona B. szerzett labdát, hosszú labdavezetés után a jobboldalon futó Palástit hozta helyzetbe, aki a kifutó kapus mellett elhúzott és magabiztosan kilőtte a jobbalsó sarkot, 2-0.
A hazai csapat a biztos vezetés után sokpasszos adogatással uralta a játékot, a vendégek talán már feladták, nagy volt a hazai nyomás. A 74. percben a nagy kedvvel játszó Koncz a jobb oldalon kapott pontos átadást, egy csel után azonnal kapura tört és 17 méterről erős lapos lövéssel növelte az előnyt. A labda a kapus előtt lepattant, úgy jutott a hálóba, 3-0.

A mai összecsapás az első félidőben kiegyenlített játékot hozott. A második játékrészben újra lehetett látni a hazaiak csapategységét, szervezetten és átgondoltan játszottak, jobban akarták a sikert, megérdemelten tartották otthon a három bajnoki pontot, győzelmükkel a 2. helyre léptek.

Fütyü Illés: Gratulálok ellenfelünknek, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, több sérültünk volt, megelégedtem volna a döntetlen eredménnyel is. Az első gól után eldőlt a mérkőzés.
Kádár Tamás: Szoros volt a mérkőzés, mégis a második helyezett csapat látogatott hozzánk. Nagy volt a tét, mivel az előző szezonban nem tudtuk ellenfelünket legyőzni. A második félidőben a helyzeteinket jobban kihasználtuk, nagyon alázatosan és tudatosan játszottunk. Célunk továbbra is, hogy minél több győzelmet ünnepelhessünk.

U – 19-es mérkőzésen:
Kiskunfélegyházi HTK – Tompa SE 6 – 0 (4-0)

Gólszerzők: Fekete D. (2), Konkoly G., László V., Makai Z., Farkas P.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 01. 13:50, péntek | Helyi sport

Szárnyal a Koppányok Tűzmadara

„Magyarnak lenni, büszke gyönyörűség”

2024. Február 26. 12:00, hétfő | Helyi sport

Ismét ragyogó eredmények a félegyházi birkózóknál

Kiváló eredményeket értek el a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzői külföldön.

2024. Február 19. 13:57, hétfő | Helyi sport

Harmadik alkalommal rendezték meg a dr. Varga Béla Emlékversenyt Félegyházán

A Városi Sportcsarnokban U20-as nemzetközi válogatót rendeztünk, mellette 7-8-9 éveseknek is egy megmérettetést.

2024. Február 19. 12:58, hétfő | Helyi sport

A Jogging Plus versenyzői kiválóan teljesítettek az úszás diákolimpia döntőn Kecskeméten

A Magyar Diáksport Szövetség megbízásából 2024. február 14-án került megrendezésre a 2023/2024. tanévi úszás diákolimpia vármegyei döntő Kecskeméten „B” kategóriában.