Városlista
2022. január 21, péntek - Ágnes

Hírek

2014. November 14. 19:00, péntek | Helyi
Forrás: - szerk. -

Pillanatok

Pillanatok

Fotókiállítás nyílt ma (november 14-én) a kiskunfélegyházi Wesel Hugó Fotókör tagjainak alkotásaiból a művelődési központ aulájában.

Fotókiállítás nyílt ma (november 14-én) a kiskunfélegyházi Wesel Hugó Fotókör tagjainak alkotásaiból a művelődési központ aulájában. A tárlaton tizenhárom alkotó (Bíbok Emőke, Bakró-Nagy Attila, Görög Ildikó, Farkas Katalin, Horváth Péter, Kis László, Kiss Czakó Imre, Mezősi Ágnes, Szabó László, Szánthó Tibor, Szemerédi András, Varga Zoltán, Vincze Ágnes) fotóit tekinthette meg az érdeklődő közönség. A kiállítás december 5-ig látható az intézmény nyitva tartási idejében.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 21. 16:06, péntek | Helyi

Rekordot döntött a kastélyok és várak látogatottsága tavaly Magyarországon

Az eredmény elsősorban annak köszönhető, hogy 5 új létesítményt nyitottak meg és vezettek be a piacra tavaly, miközben minden korábban átadott létesítményük látogatottsága is átlagosan 35 százalékkal nőtt.

2022. Január 21. 13:57, péntek | Helyi

Vince-napi bortúra, vesszőszentelés a hajósi pincefaluban

Helyzetkép a hajósi pincék háza tájáról: milyen a tavalyi évjárat? Hol, mikor lehet vele megismerkedni? Milyen rendezvények várhatóak idén a Pincefaluban? Lesz-e Orbán-nap? Hogyan telelnek a szőlők?

2022. Január 21. 13:54, péntek | Helyi

Hideg és havas lesz a hétvége

A hétvégén (is) hideg időre számíthatunk, emellett több helyen várható havazás. A következő hét szintén hasonlóan indul majd. Mutatjuk a részleteket!

2022. Január 21. 09:00, péntek | Helyi

Kiderült, nem jól veszünk levegőt

Kevés dolog annyira magától értetődő az emberek számára, mint a légzés.