Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Március 03. 09:28, hétfő | Helyi sport
Forrás: - Varga Ferenc -

Ötgólos sikert aratott az Astra-Bulls

Ötgólos sikert aratott az Astra-Bulls

A női futsal NB-I-es bajnokság 18. fordulójában mindkét csapat már bejutott a felsőházi rájátszásba, így egy felszabadult játékot hozó összecsapást vártak a szurkolók.

Astra Kiskunfélegyházi Bulls – DVTK-Vénusz (Miskolc) 8 – 3 (3-1)

2014. 03. 01-szombat 16: 30. Kiskunfélegyháza, KÉSZ Aréna.
Játékvezető: Kovács Péter Róbert
Asszisztensek: Horváth Máté, Cserni Tamás.

Astra-Bulls: Vincze Anikó – Halászi Kinga, Pincze Gabriella Csilla, Szabó Boglárka, Dombai Nagy Anett.
Csere: Gyöngyösi Alexandra, Kovács Klaudia, Szabó Nóra, Dikanová Dominika.
Vezetőedző: Dombó János

DVTK-Vénusz: Németh Diána – Szőke Zsuzsanna, Váradi Cintia, Bernáth Csilla, Kovács Aliz.
Csere: Kresák Katalin, Boros Kinga, Rondzik Júlia, Almási Ildikó, Miliczki Noémi, Paranai Enikő, Mikó Vivien.
Vezetőedző: Sárréti Géza.

Gólszerzők: Dombai Nagy Anett (3), Szabó Nóra (2), Pincze Gabriella Csilla, Szabó Boglárka, Halászi Kinga illetve Boros Kinga, Váradi Cintia, Szőke Zsuzsanna.
Sárga lap: Boros Kinga.

A vendégek zárt védekezéssel igyekeztek a listavezető játékát megnehezíteni. Ennek ellenére a 3. percben már a hazaiak vezettek, Pincze Gabriella kapu elé ívelését többen elvétették, és a labda a bal felsőbe csapódott, 1-0. A vendégek válasza a 8. percben jött, egy oldalberúgásra a nagy lendülettel érkező Boros Kinga kiegyenlített, 1-1. Fokozódott a hazai nyomás, a 13. percben gyors támadás végén Szabó Boglárka átadását a rutinos Dombai Nagy Anett értékesítette, 2-1. A félidő végén újra Dombai jeleskedett, a félpályánál kapott labdával kilépett és biztosan lőtt a hálóba, 3-1.
Szünet után a hazaiak gyorsan döntésre akarták vinni a mérkőzés állását, a 22. és 27. perc között háromszor találtak be a vendégek kapujába. Szabó B. szerzett labdát, átadását Dombai Nagy Anett belőtte, 4-1. Ezután Halászi Kinga labdaszerzése után ismét létszámfölényes helyzet alakult ki, és Szabó Boglárka nem hibázott, 5-1. A vendégek eladták a labdát, Szabó Boglárka lecsapott, átadását Szabó Nóra a bal felsőbe vágta, 6-1.
A hazaiak megnyugodtak, de a vendégek nem adták fel. A 28. percben Bernáth Csilla távoli lövésébe Váradi Cintia beleért, és a labda a hálóban landolt, 6-2. Két perc múlva ismét vendég gól következett, egy lepattanó labdát Szőke Zsuzsanna közelről értékesített, 6-3.
A mérkőzés hajrája ismét a hazai csapaté lett. Hosszú idő után most ők rúghattak büntetőt, a 36. percben Halászi Kinga volt az ítéletvégrehajtó, nagy erővel lőtt a kapu jobb oldalába, 7-3.
Már a mérkőzés végét várták a játékosok, amikor ismét Szabó Boglárka labdát szerzett, és átadásából Szabó Nóra nem hibázott, 8-3.
A mai mérkőzésre nagyon sok néző látogatott ki. Nagyon jó volt a hangulat a csarnokban, a csapatok jó játékkal hálálták meg az érdeklődést. Az első félidőben a tehetséges fiatalokból álló vendégek jól tartották magukat, de a második félidőben már több hibát vétettek, amit a rutinos hazai játékosok kihasználtak, és végül ilyen arányban is megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

Sárréti Géza (DVTK-Vénusz): Sok egyéni hibát vétettünk a mai mérkőzésen, amit egy ilyen játékosokból álló csapat, mint az Astra nem lehet megengedni. Elértük, hogy a felsőházi rájátszásra készülhetünk, szeretnénk minél jobb eredményt elérni a bajnokság végére.

Dombai Nagy Anett (Astra-Bulls): Nagyon örülök, hogy három góllal tudtam hozzájárulni a csapat mai győzelméhez. Jó csapat ellen a végére kijött a jobb fizikai erőnk. A mi csapatunk nagyon egységes volt, célunk, hogy megnyerjük a bajnokságot és a Magyar Kupát is.

Dombó János (Astra-Bulls): Egy rendkívül jól felkészített Miskolc ellen sikerült győznünk. Dícséretes munkát végez kollégám, hogy egy nagyon ütőképes csapatot rakott össze, akik a dobogóért küzdhetnek. Ellenfelünk 6-1 után sem adta fel, nagyon pörgős, jóiramú mérkőzést játszottunk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

2024. Április 04. 16:29, csütörtök | Helyi sport

Húsvéti verseny beszámolók a Koppányok tollából

2024. március 29-én Nagypénteken, Domaszéken jártunk a Farkas a Piroskát elnevezésű örömíjászversenyen.

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.