Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. November 11. 09:49, hétfő | Sport
Forrás: - Varga Ferenc -

Nem tudta folytatni jó sorozatát a KHTK

Nem tudta folytatni jó sorozatát a KHTK

A megyei I. osztályú bajnokság 13. fordulójában rangadót játszott a KHTK régi riválisával, a Hetényegyházi Melrose SC csapatával.

A megyei I. osztályú bajnokság 13. fordulójában rangadót játszott a KHTK régi riválisával, a Hetényegyházi Melrose SC csapatával. Az előző szezonban is kiélezett mérkőzéseket játszottak a felek, a mai mérkőzés is ezt ígérte.

Kiskunfélegyházi HTK – Hetényegyházi Melrose SC 1 – 1 (1-1)

Kiskunfélegyháza, 400 néző. 2013. 11. 10. 13: 30
Vezette: Antal Péter (Bárth Gábor, Garai Péter)

KHTK: Tóth P. – Farkas G., Ábel, Némedi, Balog M. (Lapsánszki), Valkovics (Zs. Juhász), Katona B.(Ujváry), Palásti, Nagy V., Koncz, Balog Sz.
Vezetőedző: Némedi Norbert,
Edző: Kádár Tamás, Nádasdi Péter.

Hetényegyháza: Rácz – Rákóczi (Eke), Kárpi (Balog F.), Valkai, Körmendi (Lantos), Borsos, Tóth I.(Kovács), Horváth, Kiss, Brindza, Sándor.
Vezetőedző: Vízteleki János.

Gólszerzők: Katona B. 28’ illetve Kiss 42’
Sárga lap: Zs. Juhász, Palásti illetve Valkai, Körmendi, Horváth, Borsos.
Kitűntek: Ábel, Katona B., Palásti, Balog Sz. illetve az egész csapat.

Nem sikerült folytatni jó sorozatát a félegyházi csapatnak. A mérkőzés elején a hazaiak és a vendégek is szervezetten védekeztek. A hazaiak előtt több lehetőség volt, de a vendégek is vezettek néhány kontratámadást. A vendéglátók játékában több volt a veszély, eltalálták a kapufát, és sok kimaradt helyzet is volt. Végül a 28. percben a hazai csapat megszerezte a vezetést, Balog M. szerzett labdát, továbbítása irányt változtatott egy vendégvédőn, Katona B. lecsapott és pontosan lőtt a jobbsarokba, 1-0. Lendületbe jött a hazai egylet, de pontatlanságuk miatt nem sikerült betalálniuk a kapuba. A félidő végén a 42. percben szögletrúgást követően a vendégek pontos fejest küldtek kapura, a hazai kapuvédő kiütötte, de a kipattanó labdáért vívott küzdelemben Kiss közelről szerencsés gólt szerzett és kiegyenlített, 1-1. Ekkor még nem gondolhattuk, hogy ez lesz a végeredmény.
Szünet után a vendégek kettős cserével változtattak, mindkét csapat győzelemre tört, de a védelmek jól állták a rohamokat. Nagy volt a küzdelem, de egyik csapat sem tudott gólt szerezni.
A mérkőzés összképe alapján elmondható, hogy nem volt igazán jó mérkőzés. A hazaiaknak az első félidőben voltak lehetőségeik, de a másodikban is, hogy eldöntsék a mérkőzést a javukra. A vendégek az egyenlítést követően mindent elkövettek – időhúzás, ápolás – hogy ponttal távozzanak a mérkőzés végén. Megyei mérkőzésen ritkán fordul elő, hogy a játékvezető hat percet hosszabbít, ma megtörtént, de több gól már nem esett, így a csapatoknak meg kellett elégedni a döntetlennel.

Vízteleki János: Az első félidőben voltak hibáink, legalább három gólt kaphattunk volna, szerencsés góllal egyenlítettünk. A második félidőben feljebb toltuk védekezésünket, megtaláltuk az ellenszert ellenfelünk ellen. A Félegyháza jobb csapat, mint mi, elégedett vagyok az eredménnyel.
Kádár Tamás: Sokat tettünk ma a győzelem érdekében, de ellenfelünk nagyon rutinosan húzta az időt, tördelte a játékot. A kapu előtt határozatlanok voltunk, ezért nem tudtuk megnyerni a mérkőzést.

U-19-es csapatok találkozóján:
Kiskunfélegyházi HTK – Hetényegyházi Melrose SC 0 – 0

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.