Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. November 08. 13:30, péntek | Helyi
Forrás: - Árvai Zoltán -

Nem jutott a legjobb 16 közé a P&P Félegyháza

Nem jutott a legjobb 16 közé a P&P Félegyháza

Hazai pályán játszotta november 5-én a P&P Félegyháza kézilabda csapata a Magyar Kupa III. fordulóját.

Hazai pályán játszotta november 5-én a P&P Félegyháza kézilabda csapata a Magyar Kupa III. fordulóját. A Békési FKC csapatát fogadta, mely a bajnokság második élvonalában versenyez. Mivel hazai gárdából meghatározó játékosok hiányoztak a keretből sérülések miatt, a papírforma egyértelmű vendég sikert jósolt. A mérkőzést megtekintő szurkolók színvonalas, pörgős játékot láthattak.

Ugyan védekezésben az elején nem tudta felvenni a tempót városunk csapata az ellenfél gyorsaságával, a szép átlövésekkel, viszonylag pontos támadásokkal ellensúlyozta a vendég fölényt. A tizedik perc környékére kiegyenlítődtek az erőviszonyok, összeállt a védekezésünk is, így a félidő végéig tartotta magát csapatunk és 16-21-es különbséggel mentek a szünetre.
A második játékrész úgy folytatódott, ahogy az első abbamaradt. A P&P tartotta az iramot, az eredményt. A hátrányból viszont nem sikerült faragni. Kézilabdásaink ebben az időszakban derekasan helytálltak, küzdöttek. A hiányos kerettel felállt félegyházi csapat azonban elfáradt a második játékrész közepére. A pontatlan kapura lövési kísérleteket, a kimerültségből adódó labdaeladásokat az ellenfél könyörtelenül kihasználta és könnyű indításgólokkal megpecsételte a mérkőzés kimenetelét. A 31-41-es végeredménnyel ugyan nem jutott be csapatunk a legjobb 16 közé így is a legjobb 28 között szerepelt a P&P, mely országos viszonylatban mindenképp szép teljesítmény.

Kerettagok (gólszerzők): Fekete Krisztián (kapus), Nagy Zoltán (kapus), Gyöngyi Ádám (6), Bessenyei Imre (9), Savanya Zsolt (4), Csőke Ákos (2), Papp Béla (2), Farkas-Csamangó Attila (2), Horváth Bende (1), Kálmán Róbert, Kanyó Bence (1), Tóth Viktor (1), Bozsák Krisztián (3), Miksi István (edző).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.