Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Augusztus 16. 08:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: proaktivdirekt.com

Mit árul el rólad a szobád színe?

Mit árul el rólad a szobád színe?

Biztosan Neked is megvannak a kedvenc színeid, és a hálószobafalak preferált árnyalatát is kisilabizáltad már. Nem is gondolnád, hogy mennyi mindent elárul ez a személyiségedről.

Mivel összetett karakterek vagyunk, lehet, hogy már többféle színnel is próbálkoztál. Az is mind Te voltál.

Fehér
Imádsz aludni és a hálószoba a menedéket. Egy jó éjszakai alvás neked mindennél többet ér, éppen ezért a szobádban semmi nincs, ami elvonná a figyelmed a pihenésről. A falak nem üresek, de segítenek abban, hogy kiürítsd az agyad egy nehéz nap után, ami úgy tűnt, hogy soha nem ér véget.

Sárga és narancssárga
Imádod a napot, és ki nem hagynád a napfelkeltéket, még csak ébresztő órára sincs szükséged. Ez mondjuk rám, mint sárga szobásra nem annyira igaz, bár tény, hogy szeretném látni a napfelkeltéket. A délelőtt a legaktívabb napszakod, olyan sok mindent megcsinálsz, hogy a nap hátra lévő részében általában nyugodtan lazíthatsz. Szerencsés embernek tartod magad, és tele vagy energiával. Egy kis napsugár vagy a közvetlen környezetednek.
Igaz! És természetesen szerények is vagyunk, mi, sárga szobásak.
A narancssárga még inkább élénkít, mint a sárga, ezért lehet, hogy nem annyira ideális választás a hálószoba falának.

Kék
Mindig is ez a szín volt a kedvenced, ezért nem tartott hosszú ideig a szoba színének kiválasztása. Megbízható vagy és őszinte, amit az ismerőseid értékelnek, de nem veszed magad túl komolyan. A szobádról rögtön beugrik a tenger, amit úgy imádsz. Lehet, hogy néhány erre utaló dekoráció is felvillan a falakon és a polcokon.

Bézs
Tudod mit szeretsz, kifinomult az ízlésed és jó a stílus érzéked. Valószínűleg sokáig kerested a bézsnek azt az árnyalatát, ami a legjobban kifejez téged, és a leginkább emlékeztet, arra a café lattére, amit abban az elbűvölő olasz városkában fogyasztottál. A barátaidat egészen biztos, hogy lenyűgözi a kecód.

Szürke
Szereted a letisztult és harmonikus dolgokat, így a hálószobádnak is ezt a trendet kell követnie. A ma divatos monokróm stílusirányzat pont kapóra jött, bár egy-két élénk színnel azért feldobhatnád a szoba melankolikusságát. Nyitott vagy az új dolgokra, de úgy gondolod, hogy jobb, ha előtte teszteled őket, vagy alaposan utána olvasol, mielőtt belevágsz valamibe. Fő az óvatosság!

Pink
Még mindig élsz-halsz a szórakozásért, szívesen csacsogsz a barátaiddal és minden társasági eseményen megjelensz. Kedvenceid az esküvők, ami nem csoda, hiszen romantikus alkat vagy. Szereted hangsúlyozni a nőiességed.

Lila
Misztikus és megfoghatatlan vagy, ám néha arrogáns. Szereted magad egyedinek és megismételhetetlennek látni, kedveled a művészeteket. Sokszor naivan mindent elhiszel, de ez is hozzátartozik a bájadhoz. Jó, ha tudod, hogy a lila szín tompítja a szexuális vágyat, így lehet, hogy a hálószobádnak mégsem ez a megfelelő választás.

Zöld
Lehet, hogy már többféle színű volt a szobád, hiszen örök megújuló vagy és cseppet sem unalmas. A gardróbod egészen biztos, hogy tele van különböző sálakkal, melyek mindig passzolnak az öltözékedhez. (Magyarul, szereted a divatot.) A barátaid bíznak benned, és gyakran fordulnak hozzád tanácsért. Szereted a természetet, ezt tükrözi a szobád is.

Barna
Intelligens vagy és talán egy kicsit régimódi. Fontos számodra a gondoskodás és a szorgalom, de nem kötődsz az anyagi javakhoz. Imádod a jó könyveket, így a hálószobád egyben olvasóteremként is szolgál. A klasszikusokat soha nem váltanád le e-könyvekre.

Vörös
Igazi kis bestia vagy, egy erőteljes személyiség. Mint minden az életben, a hálószobád is a szenvedélyességet tükrözi. De nem vetted észre, hogy nyugtalanul alszol? A piros szín élénkíti a szervezetet, ami nem biztos, hogy elősegíti a pihentető alvást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.