Városlista
2024. május 27, hétfő - Hella

Hírek

2013. Augusztus 02. 11:50, péntek | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Mezőőri segítséggel kerültek rendőrkézre az alumínium tolvajok

Mezőőri segítséggel kerültek rendőrkézre az alumínium tolvajok

A szolgálatban lévő mezőőr július 31-én délelőtt Kiskunfélegyháza külterületén a Csójosi úton haladt motorkerékpárral, amikor egy tanyánál egy elektromos kerékpárra figyelt fel, amelyen alumínium lemezek voltak.

A szolgálatban lévő mezőőr július 31-én délelőtt Kiskunfélegyháza külterületén a Csójosi úton haladt motorkerékpárral, amikor egy tanya melléképületének támasztott elektromos kerékpárra lett figyelmes, amelyre alumínium lemezek voltak felpakolva. Visszafordult, ekkor ezt látva a tanyánál lévő két személy futásnak eredt, de a mezőőr elfogta és a járőrök kiérkezéséig visszatartotta őket. Lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya J. Károly 18 éves és J. Krisztián 27 éves kiskunfélegyházi lakos ellen. A kiskunfélegyházi elkövetők először arra hivatkoztak, hogy a tulajdonos engedélyével kezdték meg az alumínium borítású présház bontását, de gyanúsítottkénti kihallgatásuk alkalmával már elismerték lopási szándékukat. A mezőőri szolgálat munkatársai a tettesek elfogásával immár sokadszorra bizonyították rátermettségüket és segítették a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság munkáját.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 25. 07:01, szombat | Helyi

Ünnepélyes keretek között nyílt meg a Kiskun Expo

Kossuth utcai felvonulással, a színpadon ünnepi beszédekkel, emlékplakettek átadásával, a sportcsarnokban szalagátvágással és a 250 szeletes város tortájának megkóstolásával vette kezdetét a Kiskun Expo.

2024. Május 24. 11:19, péntek | Helyi

Átadták a „Szeretett városom, Félegyháza” rajzpályázat díjait

A város 250. évfordulója alkalmából meghirdetett „Szeretett városom, Félegyháza” rajzpályázat eredményhirdetését 2024. május 23-án tartották a sportcsarnok parkolójában felállított színpadon.

2024. Május 24. 10:14, péntek | Helyi

Egyszerűbb lett az online ügyintézés az MVM ügyfeleinek

Egyszerűbb lett az online ügyintézés az MVM Next-nél, valamennyi ügyfél ugyanazon az online ügyfélszolgálaton és applikációban intézheti gáz- és áramügyeit is, a régi áramügyintézési felületek hamarosan megszűnnek