Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Május 19. 07:10, kedd | Belföld
Forrás: MTI

Megújulással több látogatót várnak a hirado.hu-nál

Megújulással több látogatót várnak a hirado.hu-nál

Az elmúlt hónapok során közel 50 százalékkal növekedett a hirado.hu látogatottsága. A megújulást követően a címoldal iránti fokozott kereslet alapján további látogatottság-növekedést várnak, főleg a nyári hónapok után.

Mondta Kalmár Tibor, az Újmédia és Teletext Kft. stratégiai és operatív igazgatóhelyettese az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában. Közölte: azt tapasztalják, hogy a portálnak egyre több visszatérő olvasója van, és ez azt jelzi: az "irány jó", úgyhogy ennek mentén folytatják a fejlesztéseket.
Szabó László Zsolt, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója múlt pénteken beszélt arról, hogy megújult a hirado.hu. Mint kiemelte: új arculat, gyorsabb hírkiadás, exkluzív interjúk, valamint több saját szöveges és videotartalom várja a látogatókat a közmédia megújult hírportálján.

Kalmár Tibor hangsúlyozta, hogy az MTVA-nak komoly online szerkesztősége van, amely a közmédia internetes felületein dolgozik. Hozzátette: az új weboldalt - a videós tartalmakat is - valamennyi okos telefonos képernyőméretre optimalizálták.

Az igazgatóhelyettes elmondta: a hirado.hu látogatószáma nagyjából havi félmillió.

Ez az erős középmezőny teteje. Az oldal az audiovizuális szolgáltatók portáljait tekintve piacvezető, a nagy hírportálokat tekintve viszont van még feladat - hangoztatta.

Kalmár Tibor azt mondta, hogy még az idén szeretnék megújítani számos fejlesztéssel a mediaklikk.hu felületeit is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő