Városlista
2023. december 5, kedd - Vilma

Hírek

2011. Október 28. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Meglepetéssel készül Gesztesi Károly, falni fogja a nép

Meglepetéssel készül Gesztesi Károly, falni fogja a nép

Gesztesi Károly ki sem látszik a munkából. Sorozatbeli karaktere szerelemre lobban, aminek hamarosan mi is szemtanúi lehetünk, eközben CD-t és könyvet készít, ami ígérete szerint bestseller lesz.

- A Jóban Rosszban Attilájaként hamarosan központi helyem lesz a sorozatban, a szerepem szerint új szerelem szövődik köztem és egy új hősnő között, akit Ullmann Mónika alakít majd - mesélte a színész az Új Ásznak.

- Ünnepi CD-n is dolgozom, karácsonyi dalokkal, nagyrészt feldolgozásokkal, szimfonikus zenekari kísérettel. Könyvvel is készülök, ami várhatóan bestseller lesz, de erről csak annyit árulhatok el, hogy egy igazi magyar krimi, a címe: Ha eljön a jeges - tette hozzá Gesztesi Károly.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 05. 13:03, kedd | Bulvár

Bemutatták a GTA 6 előzetesét

Bemutatta helyi idő szerint hétfő éjjel a Rockstar Games amerikai videojátékfejlesztő cég a Grand Theft Auto sorozat legújabb, hatodik részének előzetesét, és egyben közölte:

2023. December 05. 13:00, kedd | Bulvár

Lenny Kravitz jövő júliusban Budapestre jön

Lenny Kravitz jövőre a magyar fővárosban is fellép. A világhírű amerikai funk-rock előadó 2024. július 30-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

2023. December 05. 07:16, kedd | Bulvár

Dubai befektetők új városközpontot építenének Budapesten

Új \"millenniumi városközpont\" jöhet létre a Rákosrendező pályaudvar területén, mintegy 130 hektáron, amely a modern világvárosok sorába emeli Budapestet - jelentette be Lázár János építési és közlekedési miniszter.

2023. December 04. 09:20, hétfő | Bulvár

Nyuszikat mentettek ki egy égő épületből a tűzoltók

Egy vödörnyi nyulat mentettek a szentendrei önkéntes és a pomázi önkormányzati tűzoltók szombaton, amikor kigyulladt egy húsz négyzetméteres faház Pomázon, a Susnyár dűlőben.