Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Január 23. 21:41, csütörtök | Helyi sport
Forrás: - AB. -

Meglepetésre az Astra kikapott a sereghajtótól

Meglepetésre az Astra kikapott a sereghajtótól

A női Futsal NB I 14. fordulójának szerdára előrehozott mérkőzésén a Szombathelyi Egyetemi SE 3-1-re legyőzte az addig százszázalékos Astra Kiskunfélegyházi Bulls csapatát.

A női Futsal NB I 14. fordulójának szerdára előrehozott mérkőzésén a Szombathelyi Egyetemi SE 3-1-re legyőzte az addig százszázalékos Astra Kiskunfélegyházi Bulls csapatát. Ez annak tudatában is szenzáció, hogy a sereghajtó pozícióban tanyázó szombathelyiek Üveges Katalin, Tóth Klaudia és Sipos Lilla személyében klasszisokkal erősítettek, míg az éllovas Astrában meghatározó játékosok egész sora hiányzott, elég csak Zágor Bernadett, Pincze Gabriella, Halászi Kinga, Dombai Nagy Anett nevét említi. Ez persze nem csökkenti a SZOESE érdemeit, akik lelkesedésből, taktikai fegyelemből is jelesre vizsgáztak, kapusteljesítményük pedig egyenesen fenomenális volt. Kiss Emília ihletett formában védett, Sipos Lilla pedig két góllal járult hozzá a sikerhez.

Női Futsal NB I, 14. forduló

Szombathelyi Egyetemi SE – Astra Kiskunfélegyházi Bulls 3-1 (1-0)

Játékvezető: Huszár Balázs
Asszisztens: Vass István, Borbás János

SZOESE: Kiss Emília – Orbán Szandra, Megyeri Boglárka, Lehota Szimonetta, Sipos Lilla
Csere: Czene Mónika, Csibi Nóra Rita, Tóth Klaudia, Nagy Bianka
Edző: Szimán Bálint

Astra: Vincze Anikó – Megyes Ágnes, Gál Tímea, Szabó Boglárka, Rácz Zsófia
Csere: Dikanová Dominika, Vidács Krisztina, Gyöngyösi Alexandra
Edző: Dombó János

Góllövők: Sipos Lilla 2′, 31′, Orbán Szandra 32′ illetve Szabó Boglárka 29′

Dombó János (Astra Kiskunfélegyházi Bulls vezetőedzője): Őszintén gratulálok a Szombathely lelkes és odaadó játékához, valamint köszönjük Szimán Bálintéknak, hogy a nemzetközi tornán való részvételünk miatt hozzájárultak a mérkőzés időpontjának megváltoztatásához.

Szimán Bálint: Az előre kért védőmunka jól működött, amikor kihagytunk mindig ott volt valaki aki segített. Talán ez volt az ami győztessé tett minket a mai napon. Azt gondoltam 100% kell mindenkitől, és ezt meg is kaptam. Nagyszerű csapatom van, öröm ilyen társasággal dolgozni. mai győzelmünket a csapat oltárára helyezem.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.

2024. Április 22. 11:36, hétfő | Helyi sport

A hétvégén is bizonyítottak a félegyházi birkózók

A hétvégén válogatott versenyzőink mérettették meg magukat különböző nemzetközi versenyeken határon innen és túl.