Városlista
2024. június 13, csütörtök - Antal, Anett

Hírek

2023. November 20. 09:04, hétfő | Helyi
Forrás: Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Megharapta, hogy megléphessen

Megharapta, hogy megléphessen

A kiskunfélegyházi nyomozók lezárták a vizsgálatot annak a nőnek az ügyében, aki mindösszesen pár samponért rabolt.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. október 5-én délelőtt arról, hogy az egyik kiskunfélegyházi drogériában egy nő több terméket megpróbált eltulajdonítani. A tolvaj a kosara helyett a táskájába pakolta a termékeket: samponokat, balzsamot és parfümöt zsákmányolt. Az eladók azonban észrevették, hogy rosszban sántikál, ezért az irodába vezették átbeszélni a történteket. Az asszony visszaadta az ellopott holmik egy részét, mégis úgy gondolta, hogy egy párat megtart belőlük és inkább meglép. Ám hiába húzott nyúlcipőt, a dolgozók résen voltak és a nyomába eredtek. A tolvajt sikerült megállítani a bejáratnál, de úgy tűnt mindenre elszánt a táskájában maradt pár termékért, dulakodásba kezdett az alkalmazottakkal és egyikük karját meg is harapta. Végül több vásárló is a dolgozók segítségére sietett és idő közben a rendőrök is hírt szereztek az esetről, akik gyorsan a helyszínre vonultak, majd intézkedtek az agresszív nővel.

A nyomozás során kiderült, hogy nem ez volt az első eset, hogy az asszony lopott. Két héttel korábban szintén ebben az üzletben járt és akkor sikereresen meglovasított több terméket közel 50 ezer forint értékben. A 36 éves helybélit 2023. október 18-án elfogták és őrizetbe vették. Rablásért és lopásért hallgatták ki a település nyomozói, majd kezdeményezték letartóztatását. Az ügy vizsgálatát a napokban befejezték és a nyomozás során keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 13. 11:18, csütörtök | Helyi

Lakóház gyulladt ki Kiskunfélegyházán

A Pintér dűlő közelében égő épülethez a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók vonultak.

2024. Június 13. 10:35, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Június 12. 13:07, szerda | Helyi

Csányi József polgármester kihirdette a választás hivatalos eredményét

2024. június 9-én helyhatósági választásokat tartottak illetve ugyanezen időpontban az európai parlamenti listákra is lehetett szavazni.

2024. Június 12. 08:14, szerda | Helyi

Külföldi nyaralásból ezért ne hozz haza növényeket

Az Európai Unión kívüli nyaralásból soha ne hozz haza növényeket, virágokat, magokat, gyümölcsöket vagy zöldségeket