Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Április 30. 13:55, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

Majálisról susognak a fák…

Majálisról susognak a fák…

Nyüzsög a Parkerdő a sok szorgoskodó kéztől, mindenki teljes erőbedobással dolgozik, hogy a holnapi Majális tökéletes legyen.

Nyüzsög a Parkerdő a sok szorgoskodó kéztől, mindenki teljes erőbedobással dolgozik, hogy a holnapi Majális tökéletes legyen. Bátran kijelenthetjük, hogy hónapokkal ezelőtt megkezdődött a készülődés, hiszen a helyszín már évek óta nem felel meg egy ilyen jeles esemény megtartására.

A rengeteg munka meghozta gyümölcsét! Városunk új vezetése biztosította nem csak a csodálatos környezetet, hanem a vérszívók kiirtását is, sőt kilátóval, tűzgyújtó helyekkel, piknik asztalokkal, padokkal, a tanösvények részeként pedig növényekről-állatokról szóló ismeretterjesztő táblákkal gazdagodott a városunk gyöngyszemévé vált Parkerdő. Azokra is gondoltak a Majális megszervezéskor, akik kerékpárral látogatnak ki a rendezvényre. Számukra a kerékpárútról leágazó bevezető ösvény első tisztásán kerékpártárolót alakítottak ki. Természetesen megoldott a szemét elhelyezése, a toalett és a kézmosás lehetősége is.

Tekintse meg fotógalériánkat a készülődésről és bátran látogasson ki családjával, gyermekével a holnapi fantasztikus napra, mikor Kiskunfélegyháza újjászületett Parkerdeje debütál.

Bízzunk abban, hogy az időjárás is látja igyekezetünket és ragyogó napsütéssel jutalmaz meg minket, csakúgy mint ma!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Tavaszi zsongás a főtéren

Színes virágkavalkáddal, kézműves termékbemutatóval és vásárral, valamint táncos-zenés előadásokkal köszöntötték a tavaszt Kiskunfélegyházán április 27-én.

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.