Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Szeptember 11. 10:12, csütörtök | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Legyen Ön az Év Olvasója!

Legyen Ön az Év Olvasója!

Még közel egy hónap áll a könyvek szerelmeseinek rendelkezésére ahhoz, hogy minél több kötetet forgassanak a kezükbe, amelyet természetesen a Petőfi Sándor Városi Könyvtárból kölcsönöznek.

Még közel egy hónap áll a könyvek szerelmeseinek rendelkezésére ahhoz, hogy minél több kötetet forgassanak a kezükbe, amelyet természetesen a Petőfi Sándor Városi Könyvtárból kölcsönöznek. A könyvtár ugyanis ebben az évben is jutalmazza azokat, akik aktívan részt vesznek az intézmény mindennapi életében: hűséges látogatók, olvasók.

A könyvtár dolgozói mérlegelik, hogy ki hány kötetet kölcsönzött az év során, milyen rendszeresen látogatott el az intézménybe és időben visszahozta-e a kivett olvasmányokat. A díjakat az októberben megrendezésre kerülő Könyvtári Napok rendezvénysorozat keretében adják át.
Jutalmazzák:
Az Év Olvasóját (az az érvényes olvasójeggyel rendelkező olvasó, aki az adott esztendőben a legtöbb dokumentumot kölcsönözte a Petőfi Sándor Városi Könyvtárból)
Az Év Gyermekolvasóját (aki az adott esztendőben rendszeresen látogatta a Gyermekbirodalmat, valamint a legtöbb dokumentumot kölcsönözte)
Az Év Olvasócsaládját (az a lehetőleg több generációból álló család, melynek tagjai érvényes tagsággal rendelkező, aktív könyvtárhasználók voltak 2014-ben)
Az Év Betűbölcsisét (a gyermekrészleg Betűbölcsi programján legtöbbször részt vett, érvényes babaolvasójeggyel rendelkező gyermek)
Az Év Könyvtári Segítőjét (aki az adott esztendőben önkéntes munkájával támogatta a könyvtárat).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.

2024. Április 23. 16:25, kedd | Helyi

Növényvédelmi permetezés