Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Március 28. 07:00, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Közgyűlést tartott a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület

Közgyűlést tartott a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület

Március 27-én 15 órától tartotta éves Közgyűlését a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban.

Március 27-én 15 órától tartotta éves Közgyűlését a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban.

A rendezvényt Kapus Béláné, az egyesület ügyvezető elnöke nyitotta meg ünnepi szavaival, majd külön köszöntötte a közgyűlésen megjelent jeles személyeket: Rosta Ferenc alpolgármester urat, dr. Ónodi Izabellát, a művelődési és szociális bizottság elnökét, A Petőfi Bajtársi egyesület elnökét, Fekete Beatrixot, Laczkóné Dr. Szabó Klárát, az egyesület örökös tiszteletbeli elnökét.

Ezt követően köszöntötték és emléklappal lepték meg azt a 19 egyesületi tagot, akik idén kerek születésnapot ünnepeltek. A legidősebb egyesületi tagot, Andrási Jánosné Veronka nénit, aki idén 90. születésnapját ünnepelte, egy szál virággal és apró figyelmességgel ajándékozták meg.

Az ünnepélyes pillanatokat követően Seres Antalné választmányi titkár beszámolója következett a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület 2014. évi tevékenységéről.

A színes és érdekes beszámolót követően pedig az egyesület megvitatta a 2015. évi terveket és a költségvetést.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak: