Városlista
2023. január 30, hétfő - Martina

Hírek

2013. Június 09. 17:37, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Molnár Katalin

Kolimpia Félegyházán

Kolimpia Félegyházán

A Kiskunfélegyházi Szakképző Intézmény és Kollégium Kossuth Lajos Szakközépiskolája rendezte meg június 7-9. között az V. Kolimpiát

A Kiskunfélegyházi Szakképző Intézmény és Kollégium Kossuth Lajos Szakközépiskolája rendezte meg június 7-9. között az V. Kolimpiát. A sportverseny azon középiskolás tanulók megmérettetése, akik az Arany János Kollégiumi-Szakiskolai Program részesei. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma az esélyegyenlőség és a felzárkóztatás jegyében hirdeti meg a tehetséggondozás e formáját. Tizennégy város csapata, közel 300 hátrányos helyzetű fiatal érkezett városunkba, hogy a különböző sportágakban bizonyítsa erejét, ügyességét.

A KÉSZ Aréna Városi Sportcsarnokban a Kossuth Lajos Szakközépiskola kollégiumának vezetője Csernyánszky Erzsébet és a sportverseny szervezője Nikolicsné Szabó Erika köszöntése után a rendezvény díszvendége Dr. Istvánfi Csaba prof. emeritus a MOB tagja, a Magyar Testnevelőtanárok Országos Szövetségének elnöke és Balla László városunk alpolgármestere kívánt sok sikert és eredményes szereplést. A verseny lebonyolításában, a versenybírói feladatok ellátásában városunk testnevelő tanárai, játékvezetői vesznek részt.
A városi sportcsarnokban és a Constantinum sportcsarnokában egyaránt zajlanak a versenyek. Pénteken a streetball, íjász, asztalitenisz és zenés gimnasztika sportágakra, szombaton a labdarúgó mérkőzésekre, vasárnap pedig a kézilabda meccsekre kerül sor. A versenyek eredményeit a vasárnap 14 órakor kezdődő díjkiosztó ünnepségen tudhatjuk meg.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 30. 09:46, hétfő | Helyi sport

Két fontos versenyen vettek részt szombaton a félegyházi birkózók

Csepelen az év első felnőtt válogató versenyén Molnos Norbert, a szabadfogású 70 kg-osok között ezüstérmet szerzett.

2023. Január 23. 21:55, hétfő | Helyi sport

Korondi sikerekkel és élményekkel kezdődött az új év

Két év után újra megrendezték Korondon a Lőrincz Márton emlékversenyt, a település olimpiai bajnok szülöttjének tiszteletére, immár huszonegyedik alkalommal.

2023. Január 10. 19:57, kedd | Helyi sport

Évet értékeltek a Koppány íjászok

A kiskunfélegyházi Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző és Sport Egyesület 2022. december 29-én megtartotta hagyományos évértékelő összejövetelét.

2023. Január 07. 21:29, szombat | Helyi sport

Kiemelkedő évet zárt a Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület

Minden idők legjobb helyezését érték el az országos rangsorban, ahol 90 csapat tudott felkerülni a listára. A több mint 120 klub közül a 13. helyet szerezték meg.