Városlista
2024. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2014. Október 20. 15:51, hétfő | Helyi sport
Forrás: - szerk. -

Kiskunfélegyházi HTK – Kiskunmajsa FC 4 – 0 (1-0)

Kiskunfélegyházi HTK – Kiskunmajsa FC 4 – 0 (1-0)

Jó előjellel érkezett a vendégcsapat a hétvégi összecsapásra, hiszen az előző fordulóban legyőzték hazai pályán a HÍD SC csapatát.

Kiskunfélegyházi HTK – Kiskunmajsa FC 4 – 0 (1-0)

Kiskunfélegyháza, 200 néző. 2014. 10. 19-Vasárnap 14: 30
Vezette: Kaszala Mihály (Mohos Mátyás Tamás, Fischer Attila)

KHTK: Oroszi – Golovics, Sándor, Ábel, Szabó T., Csurka (Katona B.), Palásti, Vékes, Tóth I., Zs. Juhász (Lapsánszki), Balog Sz. Edző: Nádasdi Péter.

Kiskunmajsa FC: Farkas – Pócsik, Domán (Kovács), Nagy, Szőke, Bognár (Petrovics), Csikós, Balog P. (Varga M.), Varga T., Nyerges, Répás (Lőrik). Vezetőedző: Kitl József.

Gólszerzők: Balog Sz. (35., 71.), Csurka (51.), Szabó T.(90.)
Jók: Balog Sz., Csurka, Vékes, Szabó T. illetve Farkas, Nagy
Sárga lap: Ábel, Palásti, Balog Sz., Vékes, Tóth I. illetve Pócsik, Balog P.

Jó előjellel érkezett a vendégcsapat a hétvégi összecsapásra, hiszen az előző fordulóban legyőzték hazai pályán a HÍD SC csapatát. A listavezető nagyon készült, hogy javítson az előző forduló hibáján, hogy a tiszakécskei vereség csak kisebb kisiklás volt.

Rendkívül mélytalajú pálya várta a két csapatot, ennek ellenére az iramra nem lehetett panasz.
Az első játékrész kiegyenlített küzdelmet hozott, mindkét fél előtt voltak lehetőségek, de a végjátékba hiba csúszott.
A listavezető a 35. percben megszerezte a vezetést, az addig szívósan védekező vendégek ellen. Tóth I. kapott indítást a baloldalon, éles beadására Balog Sz. érkezett, és a védőket megelőzve a kapu bal oldalába fejelt, 1-0. Az első játékrészben több gól már nem esett.

Szünet után a hazai csapat a biztos vezetés tudatában felszabadultan játszott, a vendégek szervezetten védekeztek, előttük is volt lehetőség, de a hazai védelem jól zárt. Az 51. percben növelte előnyét a hazai csapat, Szabó T. indításával Csurka meglépett a baloldalon, több védőt is átjátszott, és biztosan lőtt a megdermedt kapus mellett a hálóba, 2-0. A vendégek még jobban visszaálltak, de a mérkőzés 71. percében újabb hazai gólnak örülhettek a hazai szurkolók. Palásti remek indításával Balog Szabolcs meglépett és kilőtte a jobbalsó sarkot, 3-0.
A mérkőzés végére még csattanóként góllal zártak a hazaiak. A 90. percben Palásti tört kapura, de a tizenhatos előtt szabálytalanul szerelték. A megítélt szabadrúgást Szabó T. a sorfal mellett biztosan lőtte a jobbalsó sarokba, 4-0.

A mérkőzés összképe alapján színvonalas mérkőzést hozott a két csapat találkozója. A többnyire védekezésre kényszerített vendégek ellen remek gólokat szerzett a hazai csapat, és megérdemelten gyűjtötte be a három bajnoki pontot.

Nádasdi Péter, KHTK: Örülök, hogy több góllal tudtunk győzni, újra azt játszottuk, amit egész héten gyakoroltunk. Úgy érzem, hogy erőnlétben is felülmúltuk ellenfelünket, aki az előző héten legyőzték a HÍD SC-t. Gratulálok a játékosoknak, nagyot küzdöttek ezen a mély talajú pályán.

Kitl József, Kiskunmajsa: Az első félidő még elfogadható volt, voltak helyzeteink is, de utána kijött a két csapat közti különbség. Több van a csapatban, mint a táblázaton elfoglalt helyezésünk mutat. Nekünk nem a Félegyházát kell legyőzni.

U-21-es mérkőzés eredménye:
Kiskunfélegyházi HTK – Kiskunmajsa FC 3 – 0 (2-0)

Gólszerzők: Páli László, Rácz Tamás, Konkoly Gábor.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.

2024. Április 22. 11:36, hétfő | Helyi sport

A hétvégén is bizonyítottak a félegyházi birkózók

A hétvégén válogatott versenyzőink mérettették meg magukat különböző nemzetközi versenyeken határon innen és túl.

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.