Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Március 09. 15:30, vasárnap | Helyi sport
Forrás: - Varga Ferenc -

KHTK győzelem a szomszédvárak rangadóján

KHTK győzelem a szomszédvárak rangadóján

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 17. fordulójában találkozott a két csapat. Mérkőzéseik mindig kiélezett küzdelmet hozott, a mai napon is erre lehetett számítani.

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 17. fordulójában találkozott a két csapat. Mérkőzéseik mindig kiélezett küzdelmet hozott, a mai napon is erre lehetett számítani.

Kunszállás SE – Kiskunfélegyházi HTK 0 – 3 (0-0)

Kunszállás. 150 néző. 2014. 03. 08. 14: 30
Játékvezető: Szöllősi Ferenc
Asszisztensek: Dobai János, Samu László.

Kunszállás: Gyenes – Jusztin, Vincze, Mizsei F., Kövecs, Tábi, Kovács, Halasi, Vellai (Mizsei A.), Pöszmet T., Kertész Á.
Vezetőedző: Kertész Károly.

KHTK: Tóth P. – Ábel, Némedi, Sándor, Balog M., Palásti, Katona B. (Farkas G.), Lapsánszki (Koncz), Nagy V. (Fekete I.), Balog Sz. (Farkas P.), Zs. Juhász (Szabó T.)
Vezetőedző: Némedi Norbert
Edző: Kádár Tamás.

Gólszerzők: Zs. Juhász (48’), Balog Sz. (73’), Koncz (85’)
Kitűntek: Gyenes, Pöszmet T., Kertész Á. illetve Zs. Juhász, Balog Sz., Palásti, Nagy V.
Sárga lap: Vincze, Tábi illetve Némedi, Katona.

Igazi kellemes tavaszi idő várta a pályára lépő feleket. Az első felvonásban nagy küzdelem alakult ki, mindkét csapat fegyelmezetten játszott, de a kiegyenlített küzdelem ellenére egyik csapat előtt sem alakult ki igazi gólveszély, így gól nélkül zárult az első játékrész.

A második félidőt jobban kezdte a vendég KHTK. A mérkőzés 48. percében a baloldalon Nagy V. kapott pontos labdát, lefordult védőjéről és kapu elé ívelt beadására Zs. Juhász érkezett és laza boka mozdulattal a hálóba pörgetett, 0-1.
A vendégek játékában több veszély alakult ki, de a hazaiaknál a kapuvédő Gyenes több esetben is hárítani tudott. A hazai csapat igyekezett, de támadásaik befejezésénél pontatlanok voltak. A vendégek többet birtokolták a labdát, már ellenfelük térfelén letámadtak, hogy megakadályozzák a hazai csapat labdakihozatalát. A nagyon lelkes hazaiak a 73. percben nagyot hibáztak, a pálya közepén eladták a játékszert, Balog Sz. megszerezte, lendületesen kilépett és helyzetét biztosan értékesítette, 0-2.
Ebben az időszakban egy kicsit szétesett a hazai csapat játéka, a vendégek nagy fölénybe kerültek és a 85. percben növelték előnyüket, Palásti nagyszerű labdát adott Koncz Miklósnak, aki egy igazítás után a balalsóba lőtt, 0-3.

A mai összecsapáson az első félidőben még egyenrangú küzdelem alakult ki, némi vendég fölénnyel a mezőnyjátékban. Szünet után az előző év bajnoka kézbe vette a játék irányítását, korszerű akciókból érték el góljaikat. A mérkőzés végére kialakult a két csapat közötti valós különbség. A vendégek megérdemelten gyűjtötték be a három bajnoki pontot.

Kádár Tamás (KHTK): Az első játékrészben egyenlő erők küzdelme volt. A szünet után egyéni villanásaink eldöntötték a mérkőzést. Gratulálok a Kunszállás csapatának is, sok sikert kívánok a jövőben.

Kertész Gábor (Kunszállás): Az első félidőben szervezetten és jól játszottunk, voltak lehetőségeink is. A második félidőben az előző év bajnoka kihasználta hibáinkat és megérdemelten nyert. A 70. perctől szétesett játékunk, gratulálok a KHTK együttesének.

U-19-es mérkőzésen:
Kunszállás SE – Kiskunfélegyházi HTK 1 – 0 (0-0)
Gólszerző: Tábi Ádám.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.