Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Április 16. 10:05, kedd | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Katasztrófavédelmi verseny Kiskunfélegyházán

Katasztrófavédelmi verseny Kiskunfélegyházán

Petőfi Sándor Gépészeti és KTKIKI Batthyány iskola diákjai nyerték a katasztrófavédelmi versenyt

Katasztrófavédelmi ifjúsági verseny zajlott április 15-én a kiskunfélegyházi tűzoltóságon. A tanulók elméletben és gyakorlatban, játékos formában adtak számot a tanév során elsajátított veszélyhelyzeti ismereteikről. A feladatok között tömlőgurítás, puttonyfecskendővel való célba lövés, elsősegélynyújtás, kitelepülő csomag összeállítása, füst felszín alatti menekülés, mocsárjárás is szerepelt. A megmérettetésen kilenc csapat állt rajthoz.

Eredmények:
Általános iskolák: 1. KTKIKI Batthyány Lajos Általános Iskola, 2. Kiskunfélegyházi Összevont Általános Iskola József Attila Általános Iskolája, 3. Constantinum Nevelési-Oktatási Intézmény Móra Ferenc Általános Iskolája, 4. Kiskunfélegyházi Összevont Általános Iskola Dózsa György Általános Iskolája.

Középiskolák: 1. Petőfi Sándor Gépészeti és Informatikai Szakképző Iskola és Kollégium, 2. Constantinum Nevelési-Oktatási Intézmény Rendvédelmi Szakközépiskolája, 3. Móra Ferenc Gimnázium, 4. Kiskunfélegyházi Szakképző Intézmény és Kollégium Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Középiskolája és Szakiskolája, 5. Kiskunfélegyházi Szakképző Intézmény és Kollégium Kossuth Lajos Középiskolája és Szakiskolája, Előkészítő és Speciális Szakiskolája.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.