Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. December 23. 17:47, hétfő | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Karácsonyi csoda a Bankfaluban

Karácsonyi csoda a Bankfaluban

Ajándékbörzét és karácsonyi gálaműsort tartottak a hétvégén a Bankfaluban.

Ajándékbörzét és karácsonyi gálaműsort tartottak a hétvégén a Bankfaluban. Az ajándékbörzére december 21-én, míg a gálaműsorra december 22-én került sor. A rendezvénynek a volt Bankfalui iskola tornaterme adott otthon. A programot Dongó József, a körzet önkormányzati képviselője szervezte.

„Karácsonyi csoda – egymásért!” címmel tett közzé felhívást az ősszel Dongó József önkormányzati képviselő, annak érdekében, hogy a körzet lakóinak összefogásával segítsenek a nehezebb körülmények között élő családokon, gyermekeken, magányosan élő idős embereken. A kezdeményezés sikeresnek bizonyul, mivel sok felajánlás érkezett magánszemélyektől, vállalkozásoktól egyaránt. Az összegyűlt „ajándékokat” AJÁNDÉKBÖRZE keretén juttatták el a legrászorultabbaknak december 21-én.
A „Karácsonyi csoda – egymásért!” című programot december 22-én tartották meg.
A gálaműsor résztvevőit Dongó József, a körzet önkormányzati képviselője köszöntötte. A negyedik adventi gyertyát Lezsák Sándor országgyűlési képviselő, az Országgyűlés alelnöke gyújtotta meg, majd üdvözölte a résztvevőket és a karácsony jelentőségéről beszélt. A karácsonyi műsorban felléptek Menyhárt Eszter, az Országos Jeney Zoltán Fuvolaverseny különdíjasa, a Kodály Zoltán Zeneiskola növendéke, Tapodi Richárd és Lengyel Viktória Liza versenytáncosok, Bankfalui óvoda gyermekei, a József Attila Általános Iskola diákjai, Varga Mihály bajuszkirály, dudás, mesemondó. Végezetül Gárgyán Ildikó és H. Pintér Andrea adott elő karácsonyi dalcsokrot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.