Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. December 20. 13:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

Karácsonyi ajándék a fúvószenekartól

Karácsonyi ajándék a fúvószenekartól

Szinte elmaradhatatlan a karácsonyi ünnepség városunkban a Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekar koncertje nélkül. December 19-20-án 18 órai kezdettel lép(t)nek fel a 608-as iskola tornatermében.

Kiskunfélegyháza kiemelt és jó helyzetben van a napokban, mert egy olyan hagyománynak lehetünk szem- és fültanúi, amely már hosszú évek óta minden karácsonykor elkövetkezik. Ajándékot kapunk a Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekartól. Nagyon sok szerencsés szülő van ebben a városban, hiszen tehetséges gyermekeik kivételes örömöt tudnak szerezni a zenetudásukkal és az év folyamán bármikor, csakúgy mint most karácsonykor megajándékoznak minket ezzel.

A fúvószenekar vezetője Kis-Fekete Vilmos egy olyan új dimenziót nyitott meg a zenekar életében, mely a kor modern követelményeinek is megfelel a mai világban és tovább tudja azt a hírnevet öregbíteni, amelyet a fúvósok előző karmestere Jankovszki Ferenc teremtett. E szavakkal kívánt az est díszvendége Csányi József polgármester a megjelent népes számú közönségnek jó szórakozást az elhangzó művekhez.

A zenekar két fellépést is tart a hétvége folyamán. Szombaton (december 19-én) a Kossuth Lajos Szakközép és Szakiskola (608-as) tornacsarnokában este 18 órától lehetett őket hallani, majd ma (december 20-án) szintén 18 órakor ugyanazon a helyszínen csodálhatják meg tudásukat az érdeklődők.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.

2024. Április 27. 08:20, szombat | Helyi

Természetismereti versenyen jeleskedtek a platánosok

Kistérségi Természetismereti Versenyt szervezett a Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola.

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Fenntarthatósági témahét a Batthyányban

A fenntarthatósági témahét keretein belül az alsó tagozat színes programokon vett részt iskolai kereteken belül.

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.