Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2012. Március 05. 07:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Itt van! Antonio Banderas Magyarországon forgat

Itt van! Antonio Banderas Magyarországon forgat

Futótűzként terjed a pletyka a közösségi oldalakon, hogy a jóképű színész pár napig Budapesten tartózkodik. Hogy mindebből mi igaz?

Egy internetes blogger indította el a lavinát saját oldalán. Állítja, megbízható forrásból tudja, március 4-én, vagy 5-én Magyarországra érkezik Antonio Banderas világhírű spanyol színész. A sztár állítólag egy reklámfilm néhány napos forgatására érkezik Budapestre.

Banderas már több alkalommal járt nálunk. 1996-ban például a Friderikusz-show vendégeként, felejthetetlen pillanatokkal ajándékozta meg a nézőke. Spanyolul adta elő József Attila "Tiszta szívvel" című versét.

Mostani itt tartózkodásáról eleinte nem lehet tudni, hogy csak egyszerű internetes kacsa-e vagy valóság. Egy azonban biztos, a blogger jó néhány izgalmas és várakozásokkal teli pillanatot okozott hírével a hazai rajongóknak. Későb kiderült: nem légből kapott mese a látogatás, amit egyes infromációk szerint titokban akartak tartani. Vasárnap délután, pár perccel három előtt Banderas tényleg megérkezett a budapesti reptérre, és bár nagyon fáradt volt a Los Angeles-i út után, a rajongókkal kedvesen viselkedett. A legfrissebb értesülések szerint 10 napig lesz Magayarországon a sztár, aki a családja nélkül érkezett egy olasz cég reklámfilm forgatására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára