Városlista
2020. április 1, szerda - Hugó

Hírek

2020. Február 24. 11:23, hétfő | Helyi sport
Forrás: Szabó József

Ismét magyar bajnokot ünnepelhetnek a birkózók

Ismét magyar bajnokot ünnepelhetnek a birkózók

Kiváló eredményeket értek el a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzői az idei első országos bajnokságon. Dorogon a 12-13 évesek a szabadfogású küzdelmekben mérették meg magukat.

A területi selejtezőről tízen jutottak tovább és közülük négyen is dobogóra állhattak az ország legjobbjai között, sőt olyan is akadt, aki a legjobb lett!
A 32 kg-osok között Hideg Balázs külön engedéllyel indulhatott, mert még csak alig múlt tíz éves, de vitézül helyt állt. Négy bravúros győzelemmel és egy vereséggel bronzérmet tudott szerezni.
A 63 kg-os Czakó Zoltán magabiztos birkózással jutott a döntőbe, ahol kis különbséggel alul maradt, így ezüstérmes lett.
A 76 kg-os súlycsoportban két félegyházi fiú külön ágon gyűjtögette a győzelmeket, hogy a döntőben egymás ellen küzdjenek meg az aranyéremért. Hatalmas, színvonalas csata zajlott kettejük között, összesen 28 akciópontot csináltak, a közönség remekül szórakozott! A csata végén ezúttal Bátyai Dorián kezét emelte magasra a bíró, így Ő lett a bajnok, Borto Domink pedig ezüstérmes.

Edzők: Ván Jenő, Szabó József, Kelemen András, Polyák Dániel és Gyöngyösi Gergő

III. helyezett Hideg Balázs

II. helyezett Czakó Zoltán

I. helyezett Bátyai Dorián, II. helyezett Borto Dominik

Érmes versenyzők

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 09. 09:43, hétfő | Helyi sport

Ismét éremeső és félegyházi fölény a diák területi bajnokságon

A 10-11 évesek szabadfogásban, a 12-13 évesek kötöttfogásban küzdöttek meg az elmúlt hétvégén Gyomaendrődön, Dél-kelet Magyarország területi bajnokságán, ahol a tét az országos döntőbe való bejutás.

2020. Március 03. 18:34, kedd | Helyi sport

Sikeres február a Fénypárducoknál

Négy hétvégén ragadtak íjat a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály tagjai 2020 februárjában, Kunszentmiklóson, Pécsen, Dunaújvárosban és Tiszaföldváron.

2020. Március 03. 18:23, kedd | Helyi sport

Aranyhegy Teremíjász Versenyen a Koppányok

2020. február 29-én Tiszaföldváron az \"Aranyhegy Íjászok\" által rendezett történelmi teremversenyen mérették meg magukat a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Sport Egyesület tagjai.

2020. Február 28. 19:41, péntek | Helyi sport

Turul Koppány Íjászverseny a Sportcsarnokban

A Kiskunfélegyházi Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Sport Egyesület 2020. február 23-án, rendezte meg új versenysorozatának nyitó versenyét.