Városlista
2023. június 10, szombat - Margit

Hírek

2012. Március 21. 07:05, szerda | Belföld
Forrás: OrientPress

Indulhat a negyedik magyar mobilszolgáltató

Indulhat a negyedik magyar mobilszolgáltató

Az állami konzorcium (Magyar Posta, MFB, MVM) tegnap hozta létre a negyedik mobilszolgáltató vállalatot.

A szolgáltatást év végéig kell beindítani, 2014 végéig pedig a legtöbb települést le kell majd fedni. Az Equilor elemzői 250 ezer felhasználóval kalkuláltak az első évben, a második évtől kezdve 2016-ig pedig további 100 ezer új ügyfelet szerezhet a társaság. Ennek fényében a mostani hír semleges a Magyar Telekomra nézve.

A Napi Gazdaság azt írta, hogy a jogerőre emelkedéstől számított 15 napon belül a pályázatok valamennyi nyertesének be kell fizetnie a frekvenciadíjat, ami a Vodafone-nál 15,6, a Telenornál 7,3, a T-Mobile-nál pedig csaknem 11 milliárd forintot jelent. A lap szerint az új szolgáltató 10 milliárd forintjával együtt csaknem 44 milliárd forint öt napon belül érkezik meg a büdzsébe. Az új társaságról részletek egyelőre nem ismertek, ezek a Magyar Posta korábbi közlése alapján a megalakulás után válnak nyilvánossá.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 09. 13:31, péntek | Belföld

Agrárminiszter: Már most látszanak a pozitív hatásai a kötelező bolti akcióknak

Bár csak rövid ideje van hatályban, hiszen június 1-jén vezették be, már most látszanak a nagyon pozitív eredményei a kötelező bolti akcióknak - mondta az agrárminiszter pénteken a kormány Facebook-oldalán megosztott videóban.

2023. Június 09. 13:27, péntek | Belföld

Jó eséllyel nem jár vissza pénz a banktól, ha mi adjuk ki az adatainkat csalóknak

Bizonytalan a kártérítés lehetősége, ha az ügyfél pénze a saját jóváhagyása, gondatlansága miatt került csalókhoz egy átutalás során - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB).