Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Augusztus 16. 22:39, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Győzelemmel rajtolt a KHTK a szezonnyitón

Győzelemmel rajtolt a KHTK a szezonnyitón

A megyei I. osztály címvédője az előző szezonban a 11. helyen záró Kiskunmajsa együttesét fogadta az első fordulóban.

Kiskunfélegyházi Honvéd TK – Kiskunmajsa FC 3 – 2 (2-2)

Kiskunfélegyháza, 250 néző

Vezette: Antal Péter (Horváth Zoltán, Farkas László)

KHTK: Tóth P. – Golovics, Sándor, Valkai, Szabó T., Vojtovics (Zs. Juhász), Ábel, Palásti (Szabó A.), Katona B.(Mizsei A.), Némedi, Csurka (Forgó) Vezetőedző: Némedi Norbert,

Edző: Kádár Tamás.

Kiskunmajsa FC: Farkas – Lőrik, Papdi, Domán, Torma, Nagy, Mucsi, Kitl Z., Nyerges, Bognár, Mihalkó

Vezetőedző: Molnár Tibor.

Gólszerzők: Csurka (1., 73.), Ábel (37.) illetve Kitl Z.(21.), Nyerges (31.)

Jók: Csurka, Ábel, Golovics, Szabó A. illetve Farkas, Torma, Kitl Z., Nyerges.

Jól indult a mérkőzés a félegyházi csapat számára, hiszen már az 1. percben megszerezték a vezetést. Csurka kapott jó indítást a jobb oldalon, lerázta védőjét és ballal nagy gólt lőtt a jobb felső sarokba, 1-0.

Továbbra is a hazaiak akarata érvényesült, sok helyzetet kidolgoztak, de nem sikerültek a befejezések, vagy a vendégek kapusa Farkas Ákos hárított.

A vendégcsapat hősiesen védekezett, kontrákkal igyekeztek, ami meghozta számukra az eredményt, előbb Kitl Zoltán egyéni akcióból kiegyenlített a 21. percben, majd a 31. percben Nyerges volt eredményes 1-2.

Szünet előtt újra a hazaiak értek el gólt, a 37.percben Ábel jobb oldali beadása a kapufa segítségével a hálóba vágódott, 2-2.

Szünet után nagy nyomás nehezedett a vendégek kapujára. A félegyházi csapat sorozatban vezette támadásait, szögletek jelezték fölényüket. A 73. percben mintaszerű támadásból átvették a vezetést, Szabó Attila remekül indította Csurka Ádámot, aki lerázta a védőket és biztosan helyezett a hálóba, 3-2.

A hazai csapat a mérkőzés végén őrizte az eredményt, bár a vendégek előtt még volt lehetőség gólszerzésre, de a hazaiak megszűrték a majsai rohamokat.

Küzdelmes, fordulatos mérkőzés alakult ki a mai összecsapáson. A rendkívüli melegben küzdelemből jelesre vizsgázott mindkét csapat. A hazaiak sok helyzetből hármat értékesítettek, a vendégek a hazaiak védekezési hibáit kihasználták, méltó ellenfelei voltak a címvédő félegyházi csapatnak.

Molnár Attila: A csapat betartotta a taktikai elképzelésünket. Szoros mérkőzést játszottunk, egy kicsi szerencsével közel álltunk a pontszerzéshez. Az egygólos vereség reális.

Némedi Norbert: Nagyon nehéz volt megszerezni a győzelmet. Talán az egy gól, amivel győzni tudtunk reális, ennyi különbség volt a két csapat között. Nagy meleg volt, örülök, hogy nyertünk. Helyzetkihasználásunk nem volt a legjobb, kontrából két gólt kaptunk, nem voltunk határozottak. Van fejlődni való, nagyon hosszú a bajnokság, remélem tudunk ennél jobban is játszani.

Varga Ferenc

U-19-s mérkőzés: Kiskunfélegyházi HTK-FTSI – Kiskunmajsa FC 6 – 1 (2-0)

Gólszerzők: Fazekas Szilárd (2), Fekete Dániel, Rácz Tamás, Szabó Milán, Horváth Ádám illetve Máté Bendegúz.

Fotók: Rigó Tamás

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

2024. Április 04. 16:29, csütörtök | Helyi sport

Húsvéti verseny beszámolók a Koppányok tollából

2024. március 29-én Nagypénteken, Domaszéken jártunk a Farkas a Piroskát elnevezésű örömíjászversenyen.

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.