Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. November 24. 16:19, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Gólzáporos győzelemmel búcsúzott szurkolóitól a KHTK

Gólzáporos győzelemmel búcsúzott szurkolóitól a KHTK

A megyei I. osztályú bajnokság zárófordulójában a táblázat második felében lévő Kecel FC volt a KHTK vendége.

A megyei I. osztályú bajnokság zárófordulójában a táblázat második felében lévő Kecel FC volt a KHTK vendége. A két csapat még nem találkozott egymással, így egy jó mérkőzés elé néztek a felek.

Kiskunfélegyházi HTK – Kecel FC 5 – 3 (2-0)

Kiskunfélegyháza, 150 néző. 2013. 11. 23. 13: 00
Vezette: Kaszala Mihály (Bosnyák Sándor, Balla Krisztián)

KHTK: Jelen – Farkas G., Ujváry, Némedi, Cseh, Palásti, Katona B., Valkovics (Lapsánszki), Koncz, Nagy V. (Bakos), Zs. Juhász (Keresztesi)
Vezetőedző: Némedi Norbert,
Edző: Kádár Tamás.

Kecel FC: Kapitány (Gerstner) – Sendula P., Gombár, Prucser, Filus G., Molnár (Hajós), Ficsor, Sárközi, Sendula J., Filus A., (Györgye), Orcsik.
Vezetőedző: Doszpod Ferenc,
Edző: Molnár Zoltán.

Gólszerzők: Koncz (18., 41., 87., 88.), Nagy V.(48.) illetve Ficsor (64.), Filus G.(68.), Prucser (90.)
Kitűntek: Koncz, Ujváry, Palásti, Katona B., Némedi illetve Filus G., Ficsor, Prucser.
Sárga lap: Bakos illetve Sendula P., Gombár, Filus G., Molnár, Sendula J.

Jól kezdte a mérkőzést a hazai csapat. Átvették a játék irányítását, szervezetten építették fel támadásaikat a visszaálló vendégek ellen. Az első gólra a 18. percig kellett várni, amikor Nagy V. pontos átadásával Koncz kilépett és a balalsóba lőtt, 1-0. A hazai csapat akarata dominált, a vendégek zárt védekezésből csak ritkán jutottak el a hazaiak kapujához. A 41. percben növelte előnyét a hazai csapat, Némedi nagyszerűen ívelt a védők mögé, Koncz érkezett és helyzetét magabiztosan értékesítette, 2-0.

Szünet után is a hazai csapat játékában volt a több veszély ami, újabb gólt eredményezett. A 48. percben Koncz kapu elé lőtt szabadrúgására Nagy V. érkezett és csúsztatott fejese a léc alá vágódott, 3-0.
A vendégek nem adták fel, vezettek néhány veszélyes támadást és a 64. percben Ficsor szabadrúgásával szépítettek az eredményen, 3-1. Lendületben maradt a vendégcsapat, és a 68. percben veszélyes akciót követően Filus G. elfutott, és kilőtte a jobbalsót, 3-2.
A bekapott gólok után a hazaiak fokozták a játék ritmusát, veszélyes támadásokat vezettek. A 87. percben Koncz került gólhelyzetbe, szabálytalanul választották el a büntetőterületen belül.
A megítélt büntetőt a sértett biztosan értékesítette, 4-2. A mérkőzés hajrájában ismét gólnak örülhetett a hazai publikum, a 88. percben Zs. Juhász pontos átadásával Koncz meglépett és védőjét átjátszva a balalsóba lőtte önmaga negyedik, csapata ötödik találatát, 5-2.
A mérkőzés legvégén még a vendégek egy szögletrúgást követően Prucser fejesével kozmetikáztak az eredményen, 5-3.

A mérkőzés összképe alapján elmondható, hogy a hazai csapat végig kontrol alatt tartotta a mérkőzést, sok gólt szerzett, de kapott is, szervezett játékának köszönhetően megérdemelten gyűjtötte be a három bajnoki pontot. A mai napon Koncz Miklós megállíthatalan volt, fontos gólokat szerzett.
Doszpod Ferenc: Gratulálok a Félegyházának a mai győzelméhez és eddigi teljesítményéhez. Első évünket kezdtük a megyei I. osztályban, van még mit tanulnunk. A védekezésünkön kell még sokat javítanunk.

Kádár Tamás: Közönségszórakoztató mérkőzés volt, sok gólt szereztünk, de sokat kaptunk is. Jó őszt zártunk, de sajnálhatjuk a kiskunmajsai vereséget. Vetélytársainkat megelőztük, csak a HÍD SC van előttünk, akik az előző szezonban még az NB III-ban játszottak. Tavasszal sokat játszunk hazai pályán,bízom, hogy, utolérjük a HÍD SC csapatát. Koncz Miklós remekül játszott, nemcsak ma, hanem az egész ősz folyamán. Gratulálok neki.

Koncz Miklós: Nagyon jó labdákat kaptam csapattársaimtól és sikerült helyzeteimet értékesíteni. Egy jó téli alapozás után remélem, beérjük a HÍD SC-t a tavaszi folytatásban.

U-19-es csapatok találkozóján:
Kiskunfélegyházi HTK – Kecel FC 4 – 0 (1-0)
Gólszerzők: Makai Z. (2), Fekete D., Farkas P.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.

2024. Április 22. 11:36, hétfő | Helyi sport

A hétvégén is bizonyítottak a félegyházi birkózók

A hétvégén válogatott versenyzőink mérettették meg magukat különböző nemzetközi versenyeken határon innen és túl.