Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Március 24. 15:11, hétfő | Helyi sport
Forrás: - Varga Ferenc -

Gólfesztivált rendezett a KHTK

Gólfesztivált rendezett a KHTK

A megyei labdarúgó bajnokság 19. fordulójában, Soltvadkerten lépett pályára a tabella második helyén álló KHTK csapata.

A megyei labdarúgó bajnokság 19. fordulójában, Soltvadkerten lépett pályára a tabella második helyén álló KHTK csapata. A két fél midig izgalmas mérkőzéseket játszott egymással, a szurkolók egy jó mérkőzést vártak a mai találkozótól.

Soltvadkerti TE Soltacél – Kiskunfélegyházi HTK 0 – 7 (0-1)

Soltvadkert 100 néző, 2013. 03. 23-vasárnap 15: 00
Vezette: Csamangó Tamás (Stetakovic Mario, Kószó Csaba)

Soltvadkert: Eifert – Gillich, Frei, Szarka, Tóth R., Radics, Papp, Csernik, Hirsch (Kővári), Molnár (Soproni), Schiszler (Frank).
Vezetőedző: Kis Péter.

KHTK: Tóth P. – Ábel, Némedi, Sándor, Balog M.(Farkas G.), Palásti, Szabó T.(Koncz), Nagy V., Balog Sz., Zs. Juhász (Lapsánszki).
Vezetőedző: Némedi Norbert,
Edző: Kádár Tamás, Nádasdi Péter.

Gólszerzők: Katona B.(34’, 63’), Balog Sz. (57’, 75’, 83’), Palásti (67’), Némedi (72’)
Jók: Katona B., Balog Sz., Ábel, Nagy V. illetve Schiszler, Papp.
Sárga lap: Tóth R.

Kezdés után a vendégek gyorsan igyekeztek a játék irányítását átvenni. Gyorsan alkalmazkodtak a szűkebb méretű, de eléggé egyenetlen talajú pályához. Rövidpasszos játékukkal teljesen beszorították ellenfelüket, akik csak a védekezésre koncentráltak. A vendégek nagy fölényben játszottak, voltak helyzeteik is, de a hazai csapat hősiesen védekezett. Az első gól a 34. percben esett, Ábel szögletét Katona B. továbbította a balalsó sarokba, 0-1. Az első játékrészben már több gól nem esett, bár sok kihagyott helyzete volt a vendégcsapatnak.
Szünet után a vendégek még tempósabbra vették játékukat és az 57.percben növelték előnyüket. Ábel kapu elé ívelt szabadrúgását a kapust megelőzve Balog Sz. a jobb sarokba lőtte, 0-2. Sorozatban vezette támadásait a vendégcsapat, a 63.percben ismét Ábel indította a baloldalon felfutó Balog Mátét, aki fejjel továbbította a labdát, Katona B. érkezett és a kapus felett helyezett a hálóba, 0-3. Lendületesen építkeztek a vendégek, szétesett a hazaiak védekezése. A 67.percben gyors támadással Palásti indította a jobb oldalon futó Balog Szabolcsot, aki pontosan beadott, és a lendületesen érkező Palásti a balfelsőbe lőtt, 0-4.
Felszabadultan játszottak a vendégek, gyorsan átjátszották a középpályát és a 72.percben ismét gólt értek el.
Gyors Nagy V. – Palásti adogatást követően Némedi érkezett és góllal fejezte be az akciót, 0-5. Rövid idő után Koncz nagyszerűen ívelt be a jobb oldalról, a beadásra Balog Sz. érkezett és nem hibázott, 0-6.
A mérkőzés végén a hazaiak egyik védője kézzel ért a labdához, a megítélt büntetőt Balog Sz. biztosan értékesítette, 0-7.

A mai mérkőzésen végig a vendégek akarata érvényesült, rövidpasszos játékukkal szervezetten építették fel támadásaikat a teljesen visszaálló hazai csapat ellen. Az első félidőben a vendégek csak egy gólig jutottak, de a második játékrészben egységes csapatmunkájuknak köszönhetően értékes győzelmet arattak.

Kádár Tamás (KHTK): Az első félidőben a mostoha körülmények ellenére nagy iramot tudtunk diktálni. A második félidőben a játék minden elemében felülmúltuk ellenfelünket és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Kis Péter (Soltvadkerti TE): Gratulálok a Félegyháza győzelméhez.

U-19-es csapatok találkozóján:
Soltvadkerti TE Soltacél – Kiskunfélegyházi HTK
Gólszerzők: Vas-Molnár Károly (2), Varga Bence, Eiler Máté, Pálinkás Zoltán, Móczár Barna illetve Gémes Gergely.

Soltvadkerti TE Soltacél - Kiskunfélegyházi HTK 6 - 1 (2-0)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

2024. Április 04. 16:29, csütörtök | Helyi sport

Húsvéti verseny beszámolók a Koppányok tollából

2024. március 29-én Nagypénteken, Domaszéken jártunk a Farkas a Piroskát elnevezésű örömíjászversenyen.

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.