Városlista
2020. november 27, péntek - Virgil

Hírek

2013. Április 29. 11:59, hétfő | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

FTSI győzelem a helyi csapatok találkozóján

FTSI győzelem a helyi csapatok találkozóján

A Bács megyei női keresztpályás labdarúgó bajnokság 10. fordulójában találkozott a két félegyházi csapat

A Bács megyei női keresztpályás labdarúgó bajnokság 10. fordulójában találkozott a két félegyházi csapat. Nagyon sok családtag és ismerős látogatott ki a két csapat találkozójára. Napfényes idő és kitűnő pálya várta a feleket az összecsapásra.

Félegyházi Térségi Sportiskola – Astra-Bulls Kiskunfélegyháza 5 – 2 (1-0)

Kiskunfélegyháza, Honvéd Sporttelep
Időpont:
2013. 04. 28. 10: 00

Játékvezető: Herceg Tamás

FTSI: Szabó Rebeka – Oláh Krisztina, Varga Anita, Kiss Bianka, Sallai Stella (Bernát Cintia), Bosnyák Hajnalka, Horváth Katalin, Nádudvari Julianna.
Edző: Kurucz István.
Gólszerzők: Kiss Bianka (2), Bali Cintia (öngól), Nádudvari Julianna, Bosnyák Hajnalka.

Astra-Bulls: Ficsór Mónika – Vidéki Nikolett, Dér Anett, Bali Cintia, Váraljai Vivien, Kovács Szabina.
Edző: Iványi László.
Gólszerző: Bali Cintia (2)

Kiemelkedő teljesítmény: Oláh Erika, Kiss Bianka illetve az egész csapat.

Nem indult jól a mérkőzés az Astra-Bulls számára, mivel betegség és egyéb elfoglaltság végett két fővel kevesebb játékos állt Iványi László rendelkezésére. A problémák ellenére az Astra jól tartotta magát, szervezetten védekeztek. A sportiskolás lányok nagyon sok támadást vezettek, és az első félidőben egy jól eltalált lövéssel vették be Ficsór Mónika kapuját, aki igen jó formában védett, a bekapott gólért nem hibáztatható.
Szünet után az FTSI csapata fokozta a tempót és veszélyes sokpasszos játékukkal hibázásra kényszerítették ellenfelüket, és szép gólokat szereztek.
A mérkőzés összképe alapján elmondható, hogy a hősiesen küzdő Astra megnehezítette a sportiskolás lányok játékát, akik a második félidőben nyújtott jobb játékuknak köszönhetően értékes győzelmet arattak és a bajnoki táblázat harmadik helyére léptek.

Iványi László (Astra-Bulls): Hősiesen küzdöttek a lányok, annak ellenére, hogy kevesebben voltunk.

Kurucz István (FTSI): Nehéz mérkőzés volt, pedig két fővel többen voltunk. Kezdetben gond volt feltörni ellenfelünk zárt védekezését. Néhány átlövéssel sikerült gólokat szerezni, ezután elfogathatóan játszott a csapat.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 26. 08:27, hétfő | Helyi sport

Újabb érmekkel gazdagodtak a félegyházi birkózók

A Kiskunfélegyházi Birkózó SE két versenyzője vett részt Karcagon a Kelet-Magyarország Régió Diák I. szabadfogású versenyén. A fiúk jól szerepeltek, mindketten dobogóra állhattak.

2020. Október 21. 11:30, szerda | Helyi sport

Szélben és esőben is helyt állnak a Koppányok

2020. október 11-én, a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző és Sport Egyesület íjászai Budapesten, Turulmezőn versenyeztek a Rákosmenti Turul Szittyák által szervezett örömíjász versenyen.

2020. Október 20. 14:05, kedd | Helyi sport

Dolli - 2 nap, 2 verseny

Ötödik alkalommal került megrendezésre a Tököli Amatőr Futók Klubjának rendezésében a Tisztelet a Hősöknek Egyéni és Váltófutó verseny.

2020. Október 14. 09:00, szerda | Helyi sport

Norbi ismét bizonyított

2020. szeptember 27-én kitűnő idő fogadta a futás szerelmeseit a Kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidőközpontban a Hírös Félmaratonon.