Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Május 23. 22:46, szombat | Helyi sport
Forrás: Adrienn

Fogathajtás a Vasas Pályán

Fogathajtás a Vasas Pályán

Embert és lovat, lovaskocsit egyaránt jócskán próbára tett a saras, latyakos pálya és az egész délelőtt ömlő eső. Ennek ellenére jó hangulatban telt a fogathajtó verseny a Vasas Pályán.

Embert és lovat, lovaskocsit egyaránt jócskán próbára tett a saras, latyakos pálya és az egész délelőtt ömlő eső. Ennek ellenére jó hangulatban telt a fogathajtó verseny a Vasas Pályán.

A megmérettetés 10 órakor, Balla László alpolgármester ünnepi megnyitóját követően kezdődött. Póni egyes-, kettes fogat (hajtókocsik 150 cm-es nyomtávval) valamint egyes és kettes fogat (hajtókocsik 150 cm-es nyomtávval) kategóriákban zajlottak a versenyek.

Versenyszámok:

  • Félegyházi Kupa C kategóriás fordulója
  • Amatőr fogatok akadályhajtása

Sajnos a drukkolók és érdeklődők nem nagy számban látogatták a jeles eseményt a mostoha időjárás miatt, de a hajtók így is kitettek magukért és kivétel nélkül jól teljesítettek az embertpróbáló körülmények ellenére is.

Akik lovakkal foglalkoznak, mindig összetartó csapatot alkotnak, látszott ez most is, ahogy csipkelődtek és viccelődtek egymással fittyet hányva a folyamatosan ömlő esőre is.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.

2024. Április 22. 11:36, hétfő | Helyi sport

A hétvégén is bizonyítottak a félegyházi birkózók

A hétvégén válogatott versenyzőink mérettették meg magukat különböző nemzetközi versenyeken határon innen és túl.