Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Június 02. 14:23, hétfő | Helyi sport
Forrás: - Dinnyés Gyula -

Félegyháziak sikere Szegeden

Félegyháziak sikere Szegeden

A Szegedi Szittyák triaNON címmel, Magyarország szétdarabolásának gyászos emlékének rendeztek történelmi íjászversenyt Szegeden június 1.-én a Bagi majorban.

Nagy érdeklődés volt, hiszen egyben az Országos Bajnokság kvalifikációja is volt a verseny. Ennek köszönhetően igen magasra emelkedett a színvonal, hiszen országos és európai bajnokságot nyert versenyzők is megjelentek, de itt volt a régió krémje is.

Mivel a Koppányok programjában az OB ütközik a közös nyaralással, ezért kisebb létszámmal mentünk a megmérettetésre. Szégyellnivalónk így sem volt.

Szeibert Nóra ifi lány kategóriában 380 ponttal úgy nyert, hogy a felnőtt női kategóriában is 30 pont előnnyel lett volna első.

Keserű Szilvia felnőtt női kategóriában 333 ponttal negyedik.

Felnőtt férfiben és szenior férfiben olyan magasra emelték a lécet, hogy többen is 500 pont körüli eredménnyel zárták a versenyt. Így Szeibert Imre 437 ponttal elért nyolcadik helyezése kiválónak tekinthető. Boldog Bence 391 ponttal a 19. helyen, középmezőnyben végzett.

Seniorban Dinnyés Gyula 451 ponttal harmadik helyezést szerzett meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.

2024. Április 22. 11:36, hétfő | Helyi sport

A hétvégén is bizonyítottak a félegyházi birkózók

A hétvégén válogatott versenyzőink mérettették meg magukat különböző nemzetközi versenyeken határon innen és túl.

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.