Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2014. Augusztus 06. 14:36, szerda | Helyi
Forrás: - Gulyás Zsuzsanna -

Félegyházán élnek a legszebb lányok!

Félegyházán élnek a legszebb lányok!

Az utóbbi két évben szinte minden szépségversenyen előkelő helyen végeznek városunk fiatal hölgyei. Pironkodás nélkül leszögezhetjük, hogy Kiskunfélegyházán élnek a legszebb lányok!

2013-ban Tímár Brigitta jelentkezett a Szépségkirálynő című műsorba, ahol ő lett a Miss Intercontinental Hungary cím nyertese. Brigi ezután méltán képviselhette Magyarországot a nemzetközi versenyen, ahol bekerült a legszebb tizenöt hölgy közé. Brigi húga, Tímár Zsanett is megmutatta bájait 2013-ban a szanki Meggykirálynő választáson. Nem meglepő, hogy a legszebbnek választották. A Méz- és Meggyfesztivál szépségkirálynő választásán a különdíjat pedig a szintén félegyházi lány, Varga Krisztina kapta. Zsanett idén bejutott a Miss World Hungary 2014. legszebb 20 jelöltje közé, így már csak egy lépésre volt attól, hogy a legszebb magyar lányok között mérettesse meg magát. Zsanett a legszebb nyolc lány között zárta a versenyt.
2013-ban a Kiskunfélegyházi Vasas háromszoros országos bajnokát, Vidéki Nikolettet választották a sportág szépének. Niki az egyik közösségi oldalon meghirdetett „Legszebb birkózólányok” oldalán érdemelte ki több mint 6239 lájkoló elismerését.
Nemrégiben Hegedűs Lilla a XIX. Tőserdő Szépe – Tiszavirág Fesztivál szépségkirálynő választásán közönségdíjas lett. Július közepén pedig a Dunakanyar Szépe választáson a legszebb lányok közé jutott a félegyházi Kócsó Mónika.

Forrás: Gulyás Zsuzsanna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:38, kedd | Helyi

Nemzetközi zongoraversenyen bizonyítottak

Elek Janka és Elek János négykezes formációját Kiemelt Arany fokozattal díjazták.

2024. Április 16. 09:26, kedd | Helyi

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni.

2024. Április 16. 09:04, kedd | Helyi

A holokauszt magyarországi áldozataira emlékezünk

Magyarországon minden évben április 16-án tartják a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját, arra emlékezve, hogy 1944-ben ezen a napon kezdődött a hazai zsidóság gettóba zárása.

2024. Április 16. 07:59, kedd | Helyi

Iskolai foglalkozás a bankfiókban

Fehér Gyöngyi területi vezető látta vendégül bankfióki mentorprogram keretében a Batthyány Lajos Általános Iskola 3.z osztályosait tanáraikkal.