Városlista
2022. augusztus 12, péntek - Klára

Hírek

2013. November 22. 18:06, péntek | Helyi
Forrás: - Gulyás -

Feketén és Fehéren

Feketén és Fehéren

E címmel nyílt fotókiállítás ma (november 22-én) a Szentesi Fotókör alkotóinak munkáiból a művelődési központban. A tárlatot Kiss-Czakó Imre, a Wesel Hugó Fotókör vezetője nyitotta meg.

A Wesel Hugó Fotókör és a Szentesi Fotókör néhány éve szoros kapcsolatokat ápol, évente kölcsönösen részt vesz a másik művészeti csoport rendezvényein, fotós találkozókon. Közös programokat is kirándulásokat is szerveznek a tagok, nemrég voltak együtt Lengyelországban egy közös fotókiállításon. A szentesi fotósok egy fekete fehér képválogatással mutatkoznak be most Kiskunfélegyházán. A tárlat képei a fény és árnyék, továbbá a sokat mondó formavilág köré lettek összeválogatva, egy egységes hangulat létrehozása érdekében.

A tárlaton látható Albert Béla, Apró Mária, Bakó Ildikó, Balogh Viktor, Bíró Albert, Gálfalvyné Hilda, Györgyi László, Kiss János, Kozma Anita, Králik Emese, Levendovics György, Marton Ferenc, Nagy István, Német Gabriella, Pusztai Péter Pál, Sebők Adél, Szaszkó Antal, Tóthné Timafalvi Gizella alkotásai.

A kiállítás december 13-ig látogatható az intézmény nyitva tartási idejében.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 11. 15:05, csütörtök | Helyi

Forgalmirend-változások augusztus 14-20 között

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy az augusztus 14-20 között az alábbi forgalmirend-változásokra számíthatnak:

2022. Augusztus 11. 14:57, csütörtök | Helyi

Péntektől figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Augusztus 12-13. között tömegesen érik el bolygónk felsőlégkörét a Perseidák hullócsillagai, azonban a telihold miatt csak a legfényesebb meteorokat láthatjuk majd.

2022. Augusztus 11. 08:53, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2022. Augusztus 10. 23:31, szerda | Helyi

Európa-bajnoki indulást ért a triatlonosok jó Európa Kupa szereplése

Az elmúlt hétvégi pécsi Országos Ranglista Versennyel véget ért a triatlonosok nyári ranglista versenyszezonja.