Városlista
2023. szeptember 27, szerda - Adalbert

Hírek

2013. November 22. 18:06, péntek | Helyi
Forrás: - Gulyás -

Feketén és Fehéren

Feketén és Fehéren

E címmel nyílt fotókiállítás ma (november 22-én) a Szentesi Fotókör alkotóinak munkáiból a művelődési központban. A tárlatot Kiss-Czakó Imre, a Wesel Hugó Fotókör vezetője nyitotta meg.

A Wesel Hugó Fotókör és a Szentesi Fotókör néhány éve szoros kapcsolatokat ápol, évente kölcsönösen részt vesz a másik művészeti csoport rendezvényein, fotós találkozókon. Közös programokat is kirándulásokat is szerveznek a tagok, nemrég voltak együtt Lengyelországban egy közös fotókiállításon. A szentesi fotósok egy fekete fehér képválogatással mutatkoznak be most Kiskunfélegyházán. A tárlat képei a fény és árnyék, továbbá a sokat mondó formavilág köré lettek összeválogatva, egy egységes hangulat létrehozása érdekében.

A tárlaton látható Albert Béla, Apró Mária, Bakó Ildikó, Balogh Viktor, Bíró Albert, Gálfalvyné Hilda, Györgyi László, Kiss János, Kozma Anita, Králik Emese, Levendovics György, Marton Ferenc, Nagy István, Német Gabriella, Pusztai Péter Pál, Sebők Adél, Szaszkó Antal, Tóthné Timafalvi Gizella alkotásai.

A kiállítás december 13-ig látogatható az intézmény nyitva tartási idejében.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 25. 16:13, hétfő | Helyi

Motorossal karambolozott egy autó Kiskunfélegyházán

Irányítás mellett halad a forgalom a Szentesi út érintett szakaszán.

2023. Szeptember 25. 15:25, hétfő | Helyi

Az idősek saját otthonában nyújt segítséget a Gondosóra program

A Gondosóra program egy ingyenesen igényelhető és havidíjmentes szolgáltatás, amit minden 65 év feletti kérhet, aki szeretné, hogy a nap 24 órájában biztonságban legyen.

2023. Szeptember 25. 12:23, hétfő | Helyi

Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség a vasúti biztonság érdekében

Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség a vasúti biztonság érdekében szeptember 25-től október 2-ig - közölte az Ország Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata pénteken a rendőrség honlapján.

2023. Szeptember 25. 10:55, hétfő | Helyi

Őszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Őszi virágünnep, dísznövény bemutató és vásár lesz a 2023. október 14-én, szombaton 8-12 óráig Kiskunfélegyházán a Petőfi tér – Hattyúház előtti sétányon.