Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Szeptember 21. 15:11, péntek | Helyi sport
Forrás: baon.hu

Európa trónjára ült ismét Hajdú László a DMTK-KVSE Aquasport vezetőedzője

Európa trónjára ült ismét Hajdú László a DMTK-KVSE Aquasport vezetőedzője

Európa-bajnokságon szerepelt Hajdú László, a Bácsvíz-KVSC masters versenyzője.

A szlovéniai Kranjban szeptember első hetében rendezett viadalon 800 m gyorson másodikként ért célba, 400 gyorson és 200 háton negyedik, míg 100 háton hatodik lett.
Hajdú László ezt követően a szlovéniai Bledbe megrendezésre került hosszútávúszók Európa-bajnokságon szerepelt. A festői környezetben helyen rendhagyó módon csaptak össze a versenyzők, szombaton 3000, majd az azt követő vasárnap 5000 méteren mérték össze erejüket. A HaL becenevű Hajdú László korcsoportjában mintegy hetvenen indultak, és ebben a népes mezőnyben tudott a kecskeméti sportoló Európa legjobbja lenni. A három kilométert három másodperc előnnyel, az öt kilométeres távot hatalmas befutóval, egyetlen tizeddel nyerte meg, sőt a harmadik is csak hat tizeddel később érkezett.
Hajdú László kétszeres Európa-bajnokként elmondta, nem áll meg, a heti rendszerességgel a kiskunfélegyházi DMTK-KVSE Aquasport egyesületben sportoló triatlonistáknak és úszóknak tartott edzések mellett készül az Univer újabb 24 órás ünnepére, ahol immár ötödik alkalommal igyekszik bizonyítani az úszásba vetett rendíthetetlen hitét - írja a baon.hu.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.

2024. Április 22. 11:36, hétfő | Helyi sport

A hétvégén is bizonyítottak a félegyházi birkózók

A hétvégén válogatott versenyzőink mérettették meg magukat különböző nemzetközi versenyeken határon innen és túl.