Városlista
2020. augusztus 9, vasárnap - Emőd

Hírek

2013. Április 26. 13:13, péntek | Kék hírek
Forrás: BMRF

Előzetesben várják a bírósági tárgyalást

Előzetesben várják a bírósági tárgyalást

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást folytatott N. János 33 éves és B. István 34 éves mélykúti lakosok ellen nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott N. János 33 éves és B. István 34 éves mélykúti lakosok ellen nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt a gyanúsítottak előzetes letartóztatása mellett.
B. István valamint N. János megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy 2011. november 20-án 16:30 körüli időben megjelentek egy mélykúti háznál, azért, hogy az ott lakó férfitől készpénzét és értékeit megszerezzék. Az egyedül élő, idős sértettől az értékeit követelték, azonban a férfi ezeket önként nem adta át, ezért őt megverték, megkínozták. A sértett a bántalmazás következtében életét vesztette. A két férfi a lakást és az ahhoz tartozó melléképületet átkutatta és különböző műszaki tárgyakat vittek el, mintegy 40 ezer forint értékben.
A széleskörű nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján N. János és B. István volt megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. Mindkét férfi a kihallgatásán elismerte az emberölés bűncselekmény elkövetését, és részletes feltáró jellegű vallomást tettek.
A nyomozást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya 2013. április 23-án befejezte és vádemelési javaslattal küldi meg a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 09. 16:04, vasárnap | Kék hírek

Két fiatal rabolt Kecskeméten

A rendőrök az egyik gyanúsítottat a rablás után két nappal elfogták, társával szemben pedig elfogatóparancsot adtak ki.

2020. Augusztus 08. 14:05, szombat | Kék hírek

Indiaikender-ültetvényt számoltak fel a rendőrök Hódmezővásárhelyen - VIDEÓ

Indiaikender-ültetvényt számoltak fel a rendőrök Hódmezővásárhelyen, egy helybéli férfi házának melléképületében és udvarán - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t

2020. Augusztus 08. 11:03, szombat | Kék hírek

Kilenc embert állítottak elő egy fővárosi verekedés után

Összeverekedett két társaság Budapesten, a VIII. kerületi Práter utcában. Kilenc embert előállítottak - közölte a rendőrség péntek este a honlapján.

2020. Augusztus 08. 06:11, szombat | Kék hírek

Vasvillával és baltával okozott sérüléseket szomszédjának egy férfi

Letartóztattak egy férfit, aki vasvillával és baltával támadt szomszédjára, a bántalmazott nő több sérülést szenvedett - közölte a Budapest Környéki Törvényszék pénteken az MTI-vel.