Városlista
2020. január 22, szerda - Vince

Hírek

2013. Április 26. 13:13, péntek | Kék hírek
Forrás: BMRF

Előzetesben várják a bírósági tárgyalást

Előzetesben várják a bírósági tárgyalást

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást folytatott N. János 33 éves és B. István 34 éves mélykúti lakosok ellen nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott N. János 33 éves és B. István 34 éves mélykúti lakosok ellen nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt a gyanúsítottak előzetes letartóztatása mellett.
B. István valamint N. János megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy 2011. november 20-án 16:30 körüli időben megjelentek egy mélykúti háznál, azért, hogy az ott lakó férfitől készpénzét és értékeit megszerezzék. Az egyedül élő, idős sértettől az értékeit követelték, azonban a férfi ezeket önként nem adta át, ezért őt megverték, megkínozták. A sértett a bántalmazás következtében életét vesztette. A két férfi a lakást és az ahhoz tartozó melléképületet átkutatta és különböző műszaki tárgyakat vittek el, mintegy 40 ezer forint értékben.
A széleskörű nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján N. János és B. István volt megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. Mindkét férfi a kihallgatásán elismerte az emberölés bűncselekmény elkövetését, és részletes feltáró jellegű vallomást tettek.
A nyomozást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya 2013. április 23-án befejezte és vádemelési javaslattal küldi meg a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 20. 18:01, hétfő | Kék hírek

Bozótvágó késsel fenyegetőzött

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult nyomozás Barcson.

2020. Január 20. 10:33, hétfő | Kék hírek

Halálos baleset történt Tapsonynál

Halálos közlekedési baleset történt hétfő reggel Somogy megyében - közölték a rendőrség honlapján.

2020. Január 20. 07:41, hétfő | Kék hírek

Időben érkezett a rendőri segítség

Több órája feküdt a földön, a fűtetlen lakásban egy férfi, amikor a bátonyterenyei rendőrök rátaláltak.

2020. Január 19. 06:10, vasárnap | Kék hírek

Börtönbe vágyott, ezért egy tapétavágóval támadott egy nőre

Három órán belül elfogták a rendőrök azt a férfit, aki egy tapétavágó kést szorított egy nő nyakához Tök település külterületén.