Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Március 23. 15:01, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Félegyházi Közlöny

Egyéni hibák vezettek a Vasutas vereségéhez

Egyéni hibák vezettek a Vasutas vereségéhez

Továbbra sem szerepel jól a Bács-Kiskun megyei labdarúgó bajnokság északi csoportjában a Kiskunfélegyházi Vasutas.

Továbbra sem szerepel jól a Bács-Kiskun megyei labdarúgó bajnokság északi csoportjában a Kiskunfélegyházi Vasutas. A félegyháziak ezúttal március 22-én a Lakitelek TE-től kaptak ki 3-0-ra. A mérkőzésen a lyukas Vasutas-védelem több elkerülhető gólt is összehozott ellenfele számára.

A két csapat különböző ambíciókkal rendelkezett a találkozó előtt. A hazai pályán játszó Vasutas elsősorban a középmezőnyhöz szeretett volna felzárkózni, míg a Lakitelek TE a második hely megszerzésében reménykedett.

A mérkőzést az esélyesebb vendégek kezdték jobban. Gyorsabban, pontosabban járatták a labdát, majd a 36. percben Lángos László góljával előnybe is kerültek. /0-1/

Nagyobb helyzetek ezután is elsősorban a lakitelekiek előtt adódtak. Az 53. percben Lángos László egy szép egyéni akciót követően megduplázta az előnyt. /0-2/

A Vasutas a kétgólos hátrány ellenére sem tudta átvenni a játék irányítását. Többször is beszorult a kapuja elé és a gólszerzésre sem nyílt túl sok esélye.

A 79. percben egy könnyelmű labdavesztés és az abból adódó szabálytalanság végleg eldöntötte a három pont sorsát. A jogosan megítélt büntetőt Győri Sándor értékesítette. /0-3/

Összességében a Lakitelek ilyen arányban is megérdemelt győzött.

Tóth Sándor István, vezetőedző, Lakitelek TE: Az első gólig volt küzdelmes a mérkőzés, utána sikerült eldöntenünk. Jobbak voltunk és a célunk a második hely elérése.

Kovács László, játékos-edző, Kiskunfélegyházi Vasutas SK: Ősszel 7-0-ra kaptunk ki, de akkor csak kilencen voltunk, most 3-0-ra kaptunk ki. Papíron 11-en voltunk a pályán, de egy-két játékos fegyelmezetlensége miatt valójában nem. Tóth László kiválóan védett a kapuban. A többiek fejében próbálunk rendet tenni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.