Városlista
2020. november 28, szombat - Stefánia

Hírek

2013. Április 23. 14:40, kedd | Helyi sport
Forrás: - Gulyás -

Döntetlent játszott itthon a Bulls

Döntetlent játszott itthon a Bulls

Itthon lépett pályára az Astra Bulls Kiskunfélegyháza a Bács megyei női keresztfélpályás bajnokság soron következő fordulójában

Itthon lépett pályára az Astra Bulls Kiskunfélegyháza a Bács megyei női keresztfélpályás bajnokság soron következő fordulójában. Az ellenél a Jánoshalma válogatottja volt. Iványi László csapata kiválóan helyt állt, bár a lányok többre lettek volna képesek.

ASTRA BULLS – Jánoshalma 1:1 (1:1)

ASTRA: Ficsór Mónika-Vidéki Nikolett, Bali Cintia, Dér Anett, Váraljai Vivien, Kovács Szabina, Papp Emese, Szabados Eszter.
Góllövő: Váraljai Vivien
Kiemelkedő teljesítmény: Bali Cintia, Váraljai Vivien, Vidéki Nikolett, Ficsór Mónika.

Iványi László edző: Az ellenfél kapusa többször bravúrosan védte meg kapuját a góloktól. Győzelmet szalasztottunk el, hiányzott a pontosság a lövéseknél.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 26. 08:27, hétfő | Helyi sport

Újabb érmekkel gazdagodtak a félegyházi birkózók

A Kiskunfélegyházi Birkózó SE két versenyzője vett részt Karcagon a Kelet-Magyarország Régió Diák I. szabadfogású versenyén. A fiúk jól szerepeltek, mindketten dobogóra állhattak.

2020. Október 21. 11:30, szerda | Helyi sport

Szélben és esőben is helyt állnak a Koppányok

2020. október 11-én, a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző és Sport Egyesület íjászai Budapesten, Turulmezőn versenyeztek a Rákosmenti Turul Szittyák által szervezett örömíjász versenyen.

2020. Október 20. 14:05, kedd | Helyi sport

Dolli - 2 nap, 2 verseny

Ötödik alkalommal került megrendezésre a Tököli Amatőr Futók Klubjának rendezésében a Tisztelet a Hősöknek Egyéni és Váltófutó verseny.

2020. Október 14. 09:00, szerda | Helyi sport

Norbi ismét bizonyított

2020. szeptember 27-én kitűnő idő fogadta a futás szerelmeseit a Kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidőközpontban a Hírös Félmaratonon.