Városlista
2022. december 5, hétfő - Vilma

Hírek

2014. Január 11. 16:27, szombat | Helyi
Forrás: Félegyházi hírek

Bországgyűlés Ópusztaszeren

Bországgyűlés Ópusztaszeren

Magyarország első számú bortalálkozójának ad otthont január 19-én (vasárnap) a Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark.

Magyarország első számú bortalálkozójának ad otthont január 19-én (vasárnap) a Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark. A program 9.30-kor indul Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter megnyitójával, majd a Bországgyűlés konferencia keretében szakmai előadók vitatják meg a magyar borászat jövőre vonatkozó terveit egészen 12 óráig. A délután folyamán a Bországgyűlés keretében a hazai borrégiók képviselői, a borlovagrendek az „első országgyűlés” helyszínén bemutatják különlegességeiket, és a látogatók örömére újborkóstolás mellett folk műsorok, bábelőadás, kézműves foglalkozások színesítik a programot és egy különleges kiállítással is tisztelegnek a szervezők a magyar szőlészeti és borkultúra előtt.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 04. 09:32, vasárnap | Helyi

Felgyúlt a második gyertya is városunk adventi koszorúján

December 3-án, ünnepélyes keretek között gyújtották meg a második gyertyát a város adventi koszorúján a Polgármesteri Hivatalnál.

2022. December 04. 07:54, vasárnap | Helyi

A könyvtárba már megérkezett a Mikulás

December 3-án Mikulásváró családi szombat délelőttre invitálták a kisgyermekes családokat a Petőfi Sándor Városi Könyvtárba.

2022. December 04. 07:39, vasárnap | Helyi

Illatozó, édes-mézes meseváros

Két év kihagyás után végre újra várja látogatóit a Mézeskalács meseváros kiállítás, melynek ezúttal a Polgármesteri Hivatal aulája ad otthont.

2022. December 02. 20:13, péntek | Helyi

Fülöpjakab központjában avatták fel Petőfi Sándor mellszobrát

A település első köztéri szobrát szentelték meg csütörtök délelőtt Fülöpjakabon.