Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Május 10. 13:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

Bográcsban végezték a kapirgáló tarajosok

Bográcsban végezték a kapirgáló tarajosok

Egész Selymes területét bejárta az ínycsiklandó kakaspörköltek illata május 9-én (szombaton). A szerencsésebbek persze meg is kóstolhatták, akiknek pedig igazán mázlijuk volt, azok jól is lakhattak belőle.

Egész Selymes területét bejárta az ínycsiklandó kakaspörköltek illata május 9-én (szombaton). A szerencsésebbek persze meg is kóstolhatták, akiknek pedig igazán mázlijuk volt, azok jól is lakhattak belőle.Talán nem mondunk meglepő dolgot azzal, hogy éhesen bizony senki sem távozott a nagy népszerűségnek örvendő rendezvényről.

A Kakasfőző Fesztivál immáron 9. alkalommal került megrendezésre a Selymesért Egyesület Közösségi Házában. Ezúttal is szép számmal akadt jelentkező, hogy bográcsban adjon zamatos ízvilágot a gondosan előkészített szárnyasoknak.

A rendezvény 14 órakor kezdődött és a versenyzőknek 4 órahossza állt a rendelkezésére, hogy kihozzák magukból és az alapanyagokból a maximumot. 18 órakor Csányi József polgármester úr és Balla László alpolgármester zsűrizte az elkészült remekműveket.

20 órától pedig hajnalig tartó mulatság vette kezdetét, melyen a Koktél Együttes húzta a talpalávalót. Az időjárás, csakúgy mint a hangulat igazán nem hagyott kívánnivalót maga után. A pörköltek mellé savanyúság, friss kenyér, túrós csusza került az asztalokra, majd a finom italok és a zeneszó mellett mindenki a háta mögött hagyta hétköznapi fáradalmait.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok