Városlista
2019. november 18, hétfő - Jenő

Hírek

2013. Október 21. 12:53, hétfő | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Betörőket fogtak el mezőőrök

Betörőket fogtak el mezőőrök

Bejelentés érkezett október 19-én este nyolc óra körül Kiskunfélegyháza külterületének északi részéről a mezei őrszolgálathoz

Bejelentés érkezett október 19-én este nyolc óra körül Kiskunfélegyháza külterületének északi részéről a mezei őrszolgálathoz. A kint élő lakosok arról számoltak be, hogy a szomszéd tanyában furcsa zajokra szűrődnek ki. Az őrszolgálat I. kerületi mezőőre érkezett a helyszínre először és megfigyelte, hogy a lakatlan tanyában valóban mozgás van. A mezőőr feltartóztatta a autóval elinduló egyik elkövetőt, a közben a helyszínre érkező mezőőr kollégáknak a másik elkövető is sikerült visszatartani a rendőrök a kiérkezéséig – tájékoztatta a Félegyházi Híreket Csáki Zsolt, a Kiskunfélegyházi Mezőőri Szolgálat vezetője.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 16. 17:04, szombat | Helyi

Külföldről vásárolsz online?

Új áfaszabályok lesznek!

2019. November 16. 09:59, szombat | Helyi

Szakmai nappal indult az 5 éves ciklus

A régi hagyományok szerint tartotta az új választási ciklus első polgármesteri fórumát november 14-15-én a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat a kecskeméti Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpontban.

2019. November 16. 09:57, szombat | Helyi

Megmérettettek a megyei borok

Olyan érdeklődés fogadta, hogy egy tűt sem lehetett leejteni a kecskeméti Sheraton Hotel konferenciatermében, mely a tavalyi évhez hasonlóan idén is helyszínt biztosított a II. Bács-Kiskun Megyei Bormustrának.

2019. November 16. 09:53, szombat | Helyi

Hat tipp a ráncok ellen

Késleltetett öregedés