Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Július 26. 08:37, kedd | Helyi
Forrás: -Szerk.-

Az Eötvös Cirkusz új szuper produkcióval érkezik!

Az Eötvös Cirkusz új szuper produkcióval érkezik!

Az Eötvös Cirkusz legendája 1920-ban kezdődött, 95 évvel ezelőtt. A ló vontatta kocsik által mozgatott cirkusz eljutott, a mai kor egyik legmodernebb utazó cirkuszává.

Az elmúlt évtizedek alatt sok legenda tartozik az Eötvös Cirkusz történelméhez.

Ez adta az ötletet, hogy ez évben az ”Eötvös Cirkusz’2016 ”évi új műsora a LEGENDÁK világába kalauzolja el Önöket.

Idei műsorukban több legendát elevenítenek meg a jelmezben fellépő művészek segítségével, mint például: Rómeó és Júlia, Oroszán király meséje igazi vadállatokkal, oroszlánokkal, Mary Poppins és az állatsereglete, Szép és a Szörnyeteg, Esmeralda története a Notre Dame –ból, a Vadnyugati Hatosfogat.

Idei turnéjuk során láthatják Magyarország legnagyobb utazó állatkertjét, melyben 120 állatot tekinthetnek meg. A porondon 70 idomított állatot csodálhatnak meg, közöttük zebrát, dromedárt, kengurut, rénszarvast, mosómedvét, lámát, pávát, tarajos sült, sast, amerikai baglyot, papagájt, borzot, pónit, pelikánt, leguánt, krokodilt, óriáskígyót, armadillit, szamarat, tevét, birkát, kecskét, nagy sörényes fehér oroszlánt, rózsaszínű tigrist, bengáli tigrist, stb.

Valóságos csemege lesz az új produkció a cirkuszt szerető közönségnek. Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt sok újdonságot, meglepetést mutatnak be a ” LEGENDA” című új szuper produkciójukban.

Továbbá a gyermekek Madagaszkár leghíresebb mese figuráival is találkozhatnak és Steven bohóc legújabb bohózatait is láthatják.

A világhírű Eötvös Cirkusz, a Családok cirkusza, 2016-os évadában sok újszerűséggel lepi meg a kedves közönséget!!! Új társulatával, Tisztelettel várja a cirkuszt szerető Közönséget! Minden bizonnyal ez évi műsoruk is elnyeri az önök tetszését és felejthetetlen élménnyel gazdagodnak.

Az előadások az Alpári úton a Liget utcánál (régi VASAS pálya) lesznek láthatók augusztus 11-14-ig.

Címkék: cirkusz, Eötvös, legenda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Tavaszi zsongás a főtéren

Színes virágkavalkáddal, kézműves termékbemutatóval és vásárral, valamint táncos-zenés előadásokkal köszöntötték a tavaszt Kiskunfélegyházán április 27-én.

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.