Városlista
2024. május 27, hétfő - Hella

Hírek

2015. December 12. 15:12, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Angyali énekek csokorba szedve

Angyali énekek csokorba szedve

December 11-én ünnepi hangversenyt rendezett a Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a Szent István templomban.

Az adventi készülődés felpörgetett ritmusában a béke, meghittség és a nyugalom szigetét ajándékozták a megjelent szülők, családtagok, ismerősök, barátok és a pedagógusaik számára az iskola tanulói.

Az évről-évre megrendezett adventi hangversenyen minden korosztály képviselteti magát. A templom méltó színhelyéül szolgált idén is a vallásos énekek mellett a játékos betlehemezésnek, a harangjátéknak és a különféle hangszeres produkcióknak egyaránt. A közönség pedig lelkes tapssal jutalmazta a csodálatos előadást.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 27. 10:49, hétfő | Helyi

Busz és autó ütközött az 54-es főúton, két ember meghalt

Jakabszállás és Bócsa között két ember vesztette életét egy karambolban, melynek során egy éppen előzést végző személyautó ütközött egy autóbusznak, majd árokba borultak.

2024. Május 27. 10:06, hétfő | Helyi

Szentmisét tartottak városalapítóink tiszteletére

A Városalapítók hetének záró napján – május 26-án - ünnepi szentmisét mutattak be a Sarlós Boldogasszony templomban.

2024. Május 27. 08:17, hétfő | Helyi

A Móra-találkozóra elkészült a monumentális homokszobor is

Stílusosan, a harmadik alkalommal megrendezett Móra-találkozóra készült el teljes egészében a homokból megformázott, mintegy három méter magas Móra mellszobor.

2024. Május 27. 07:58, hétfő | Helyi

Több mint hétszázan neveztek a Kiskun Kupa utcai futóversenyre

Évről-évre egyre népszerűbb a Városalapítók Hete rendezvénysorozatának sporteseménye, melyet a Jogging Plus Futóklub már harmadik alkalommal Petőfi Emlékfutamként hirdetett meg.