Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Augusztus 06. 08:02, kedd | Helyi
Forrás: Ónodi Áprád

Ahol a három kerék többet jelent a négynél: Nemzetközi Oldalkocsis Találkozó hatodszorra is!

Ahol a három kerék többet jelent a négynél: Nemzetközi Oldalkocsis Találkozó hatodszorra is!

Kiskunfélegyházán hatodik alkalommal rendezik meg Közép-Európa
legnagyobb oldalkocsis találkozóját.

A rendhagyó nemzetközi motoros közösség tagjait nem csak a féktelen szórakozás köti össze, hanem a család, a gyerekek, az esélyegyenlőség, a kutyusok szeretete, a végeláthatatlan motorostúrák, a technikai elhívatottság és immár a Kiskunfélegyházi Parkerdő második otthonukként. A bábeli zűrzavarban olyan nemzetközi barátságok születnek, amelyek nem igényelnek valódi idegennyelv tudást, a foszlányokból és a mutogatásból is megértik egymást tucatnyi nemzet oldalkocsisai, ha végre hasonszőrűekkel találkozhatnak. 2019-ben sem lesz ez másként. A program gerincét képezik a mindennapos gyermekmotoroztatások, az oldalkocsis kiállítás, az oldalkocsis szépségverseny, a vezetett túra, a jobbnál jobb felnőtt- és gyermekkoncertek, a parádés felvonulás és kaszkadőr show, valamint a hétvége abszolút fénypontja, a flúgos futam őrültebbnél őrültebb oldalkocsisokkal a szomszédban található kiskunfélegyházi motocross pályán. A főszervezők, a Félegyházi Motoros Baráti Kör Egyesület és a Kiskunfélegyházi Motorsport Egyesület szeretettel várnak mindenkit már csütörtöktől az oldalkocsisok "nyári Karácsonyára".

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.