Városlista
2022. december 5, hétfő - Vilma

Hírek

2014. Február 10. 08:13, hétfő | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

A listavezető második félidei jobb játékával hozta a kötelezőt

A listavezető második félidei jobb játékával hozta a kötelezőt

A női futsal NB-I-es bajnokság 15. fordulójában a hetedik helyen álló BME-Docler Akadémia otthonában játszott a listavezető.

A női futsal NB-I-es bajnokság 15. fordulójában a hetedik helyen álló BME-Docler Akadémia otthonában játszott a listavezető.

BME-DOCLER Akadémia – ASTRA Kiskunfélegyházi Bulls 3 – 8 (2-3)

Budapest, MAFC Sportcsarnok. 2014. 02. 09-vasárnap, 16: 30.
Játékvezetők: Zimonyi Péter, Gál Péter, Dobó Gábor.

BME-Docler Akadémia: Füzyné Görög Angelika – Farkas Klaudia, Winternitz Katalin, Fábián Dóra, Gleich Barbara.
Csere: Winternitz Zsuzsanna Ágnes, Pintér Orsolya, Szabó Katalin, Winternitz Anna, Molnár-Sáska Ildikó, Molnár Zsófia.
Vezetőedző: Csernai Gábor László.

Astra-Bulls: Vincze Anikó – Megyes Ágnes, Pincze Gabriella Csilla, Szabó Boglárka, Zágor Bernadett.
Csere: Dikanová Dominika, Vidács Krisztina, Dombai Nagy Anett, Szabó Nóra, Kénoszt Éva Noémi.
Vezetőedző: Dombó János.

Gólszerzők: Molnár Zsófia, Gleich Barbara, Farkas Klaudia illetve Dombai Nagy Anett (3), Szabó Boglárka (2), Megyes Ágnes, Vidács Krisztina, Zágor Bernadett.

Sárga lap: Winternitz Katalin illetve Megyes Ágnes, Zágor Bernadett.

Hatalmas iramban vetették magukat a játékba a két csapat játékosai. Látszott a mérkőzés elején, hogy a hazaiak nagyon felkészültek a mai mérkőzésre, hogy megnehezítsék a listavezető játékát. Az egyetemisták nagyon szervezetten védekeztek, mindkét oldalon voltak lehetőségek, de a játék sava-borsa, a gól egyik fél részéről sem jött össze. A vendégcsapat sok veszélyes akciót vezetett, de mégis a 7. percben az egyetemisták értek el gólt, Molnár Zsófia távoli jól eltalált lövésével, 1-0. Izgalmasan alakulta az események, a vendégek három perccel később válaszoltak. Zágor Bernadett erős lövését a hazai kapus csak kiütni tudta, a kipattanót Dombai Nagy Anett értékesítette, 1-1. Veszélyesebb lett a listavezető játéka, Dombai Nagy Anett lerázta védőjét, pontos átadására Megyes Ágnes érkezett és biztosan lőtt a hálóba, 1-2. Ebben az időszakban a hazaiak kontrái is veszélyesek voltak, két perc elteltével Farkas Klaudia átadásából Gleich Barbara kiegyenlített, 2-2. Felváltva forogtak veszélyben a kapuk, már a félidő végét várták a felek, amikor Megyes Ágnes szögletből pontosan ívelt át a védők felett, és Dombai Nagy Anett kapásból ritkán látható nagy gólt szerzett, 2-3.
Szünet után a listavezető fokozta a játék ritmusát, de a hazaiak szívósan állták a rohamokat, sőt rövid idő múlva ismét kiegyenlítettek, Farkas Klaudia elcsípett egy pontatlan továbbítást és ügyes gólt szerzett, 3-3.
A 30. perctől a vendégek teljesen átvették a játék irányítását. Rutinos játékosaik egymást kiszolgálva beindították a gólgyártást. Szabó Boglárka rövid időn belül két gólt szerzett, és az eredményjelző 3-5-s állást mutatott. A csapatkapitány az előkészítésből is kivette a részét, a 36. percben laposan belőtt szögletét Vidács Krisztina váltotta gólra, 3-6. A mérkőzés hajrája teljesen a vendégek kezében volt, újabb gólokkal. Vincze Anikó hosszú kirúgása egyedül találta Dombai Nagy Anettet, aki megszerezte önmaga harmadik, csapata hetedik gólját, 3-7.
A 39. percben Zágor Bernadett is felíratkozott a góllövők közé, Dombai Nagy Anett pontos átadásából talált be, 3-8.
Ritkán látható nagyiramú, fordulatokban gazdag összecsapást hozott a mai mérkőzés. A csapatok emlékezetes perceket szereztek a szurkolóknak és önmaguknak is. A hazaiak sokáig partiban voltak a listavezető ellen, de a mérkőzés végére kijött a két fél közötti valós különbség. Megérdemelten győzött az Astra, jó csapategységének köszönhetően, és a mai napon a csapatból volt egy játékos, aki a „zongorát” cipelte, Dombai Nagy Anett. A csapat megszilárdította vezető pozícióját a táblázaton. Ilyen mérkőzések kellenek a női futsalban, mint a mai mérkőzés volt.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 06. 20:32, vasárnap | Helyi sport

Újabb országos bajnoki aranyakat és ezüstérmet szereztek a birkózók

Az év utolsó egyéni bajnokságán ismét kiemelkedő sikereket értek el a Kiskunfélegyházi BSE versenyzői.

2022. Október 30. 20:07, vasárnap | Helyi sport

Nagyszerűen szerepeltek a félegyházi birkózó lányok a női diákolimpián

Csongrádon rendezték az idei Női Diákolimpiai Bajnokságot.

2022. Október 23. 20:03, vasárnap | Helyi sport

Egy arany és egy ezüstérem a félegyházi serdülő diákolimpián

Az október 23-i ünnepen rendezett serdülő diákolimpián egy arany és egy ezüstérmet sikerült itthon tartani.

2022. Október 20. 13:39, csütörtök | Helyi sport

Turul Koppány őszi eredmények

2022. október 08-án a Szérűskertben versenyeztek a Koppányok a Huszka József Hagyományőrző Egyesület által rendezett Petőfi emlékversenyen.