Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2013. December 16. 09:39, hétfő | Helyi sport
Forrás: - Simon Zoltán -

A Jövő Bajnokai

A Jövő Bajnokai

Történelmi szinteken a Jövő Bajnokai DSE legfiatalabb kosarasai

Országos Kenguru bajnokság (U11) – III. forduló, C csoport, december 14., Kecskemét, Kodály Iskola tornaterme.

Jövő Bajnokai DSE fiúk – Kecskeméti KA Vadmacskák 84:43

Az első ellenfél: a Kecskeméti Kosárlabda Akadémia Vadmacskák csapata. Tudtuk hogy nem lesz könnyű dolgunk. Magas szerkezetű, technikailag jól képzett ellenfél. Szép lassan fokozatosan növeltük előnyünket, mindenki játszott, a végére igazi gálahangulat a pályán és a nézők között is.

Jövő Bajnokai DSE fiúk – Kecskeméti KA lány “B” 74:31

A második ellenfél: a Kecskeméti Kosárlabda Akadémia “B” csapata. Hasonlóan jól felépített játékosok, sikerre éhesen hiszen a reggeli első meccsüket 6 pont különbséggel elvesztették. A mi fiaink azonban türelmesen játszva, helyenként tetszetős 2:2 játékokkal, gyors indításokból szerzett pontokkal már a félidőre tudatosították mindenkivel ezen a meccsen csak egy csapat nyerhet – a Jövő Bajnokai.

Kiskunfélegyháza kosárlabda sportjának U11-es korosztályában, 3. forduló után, 6 mérkőzésből mindegyiket megnyerve a Jövő Bajnokai DSE fiú csapata bejutott a B csoportba, azaz a régió legjobb 6 csapata közé.

Országos Kenguru bajnokság (U11) – III. forduló, E csoport, december 14., Kiskunfélegyháza, KÉSZ Aréna Városi Sportcsarnok.

Jövő Bajnokai DSE leány – FTSI 47 : 44

Itt is, mint általában a bajnokságban mindig, a Jövő Bajnokai lányok szinte teljes fiúcsapat ellen vették fel a küzdelmet. Az ellenfél nagyon jól küzdő fiúkból és egy tisztességesen helyt álló lányból állt össze. Mondhatni negyedenként változott az eredmény, de a véghajrára a lányoknak 9 pontos minuszból kellett fordítaniuk, ami nagyon szépen sikerült.

Jövő Bajnokai DSE leány – Kecskeméti KA Mathiasz 12:94

Az első mérkőzés fáradalmas küzdelme után a másodikon egy nagyon összeszokott, csak fiúkat felvonultató kecskeméti csapat ellen vették fel a lányok a kesztyűt, akik az első mérkőzésüket fölényesen nyerték egy szintén csal lányokból álló csapat ellen. A BAJNOKOK mindent megtettek, de fizikálisan és így technikailag sem tudták felvenni a ritmust az ellenféllel szemben. A különbség tetemes, de készülünk a revansra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

2024. Április 04. 16:29, csütörtök | Helyi sport

Húsvéti verseny beszámolók a Koppányok tollából

2024. március 29-én Nagypénteken, Domaszéken jártunk a Farkas a Piroskát elnevezésű örömíjászversenyen.

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.