Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2015. Május 11. 16:49, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

30 éves a Vöröskeresztes Nyugdíjas Klub

30 éves a Vöröskeresztes Nyugdíjas Klub

Méltóképpen ünnepelték meg ma (május 11-én) fennállásuk 30. évfordulóját a Vöröskeresztes Nyugdíjas Klub tagjai és meghívott vendégei.

Méltóképpen ünnepelték meg ma (május 11-én) fennállásuk 30. évfordulóját a Vöröskeresztes Nyugdíjas Klub tagjai és meghívott vendégei. Városunk polgármestere Csányi József jelenlétével megtisztelve, a félegyházi citerazenekar muzsikájával és dalaival emelte igazán ünnepivé a rendezvény színvonalát.

A bográcsos birkapörkölt Benkó Gábor keze munkáját dicsérte, de a süteménytől és finom szomjoltóktól roskadásig megtelt asztalok mellett minden megjelent remekül érezte magát.

Mindszenti Lászlóné nyitotta meg a rendezvényt. Beszédében összefoglalta a Klub 30 éves munkáját, hiszen ő az aki a kezdetektől hasznos és szorgalmas tagja szövetségnek. Mindvégig összehangolta a klubtagok munkáját, bármilyen kéréssel, javaslattal lehetett hozzá fordulni, mindig igyekezett maximális segítséget nyújtani.
Juhász István a Nyugdíjas Klubok Egyesületének elnöke is gratulált a jeles évforduló alkalmából és megköszönte a vezetők és tagok munkáját, hiszen a Vöröskeresztes Nyugdíjas Klub tagjai a Nyugdíjas Klubok Egyesületének is alapító tagjai voltak régmúltban.

Városunk polgármestere megköszönte, hogy együtt ünnepelheti ezt a szép kerek évfordulót és biztosította az egyesületet afelől, hogy a közös együttműködés biztosított az önkormányzat és a Vöröskeresztes Nyugdíjas Klub között. Erejükhöz mérten a továbbiakban is támogatni fogják a lelkes tagokat, hogy ezentúl is zökkenőmentesen tudjanak tevékenykedni, programokat szervezni és aktív részesei lehessenek társadalmi életünknek.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 08:23, hétfő | Helyi

Oktatási Hivatal: ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 06. 07:29, hétfő | Helyi

Sok kiváló tanuló kezdi meg érettségi vizsgáit a Móra Ferenc Gimnáziumban

A Móra Ferenc Gimnázium 2024. május 3-án (pénteken) tartotta ballagási ünnepségét.

2024. Május 05. 12:12, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. május 5. - HÚSVÉT 6. VASÁRNAPJA

2024. Május 05. 12:11, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. május 5. - SZENT ISTVÁN TEMPLOM