Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Június 21. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: - Adrienn -

3 fontos szabály a szép barnaságért

3 fontos szabály a szép barnaságért

Ahhoz, hogy bőrünk ne veszítsen feszességéből, és megőrizzük annak rugalmasságát, nagyon fontos, hogy elegendő folyadékot igyunk.

Először radírozzunk
Az első és a legfontosabb lépés, hogy távolítsuk el az elhalt hámsejteket. Ehhez használhatunk barna cukrot különböző olajokkal keverve, de hasznosak a különféle testradírok is, amelyek fantasztikusan simává teszik a bőrt. A radírozás nagyon fontos nyáron, mert így a megszerzett barnaság még tovább kitart, ráadásul egyedülálló frissességet kölcsönös a bőrnek, selymesen sima és bársonyos érzetet nyújt.

Ápoló kényeztetés
Radírozás után mindenképpen kenjük be a testünket ápolókrémmel. A legjobb, ha olyan anyagot választunk, amely felerősíti bőrünk védekezőképességét, így a káros sugaraknak, külső hatásoknak jobban ellenáll. A legtöbb antioxidánst az egzotikus pálma gyümölcs tartalmazza, így egyedülállóan táplálja bőrünket.

Igyunk sokat!
Ahhoz, hogy bőrünk ne veszítsen feszességéből, és megőrizzük annak rugalmasságát, nagyon fontos, hogy elegendő folyadékot igyunk. Erre a legmegfelelőbb a szénsavmentes ásványvíz, amelyet kiegészíthetünk 100%-os gyümölcslevekkel, a lényeg, hogy naponta legalább 2 litert igyunk meg, egyenletesen elosztva.

Címkék: ápolás, bőr, barnaság, nyár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.

2024. Április 27. 08:20, szombat | Helyi

Természetismereti versenyen jeleskedtek a platánosok

Kistérségi Természetismereti Versenyt szervezett a Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola.

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Fenntarthatósági témahét a Batthyányban

A fenntarthatósági témahét keretein belül az alsó tagozat színes programokon vett részt iskolai kereteken belül.

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.