Városlista
2024. április 13, szombat - Ida

Hírek

2014. Június 21. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: - Adrienn -

3 fontos szabály a szép barnaságért

3 fontos szabály a szép barnaságért

Ahhoz, hogy bőrünk ne veszítsen feszességéből, és megőrizzük annak rugalmasságát, nagyon fontos, hogy elegendő folyadékot igyunk.

Először radírozzunk
Az első és a legfontosabb lépés, hogy távolítsuk el az elhalt hámsejteket. Ehhez használhatunk barna cukrot különböző olajokkal keverve, de hasznosak a különféle testradírok is, amelyek fantasztikusan simává teszik a bőrt. A radírozás nagyon fontos nyáron, mert így a megszerzett barnaság még tovább kitart, ráadásul egyedülálló frissességet kölcsönös a bőrnek, selymesen sima és bársonyos érzetet nyújt.

Ápoló kényeztetés
Radírozás után mindenképpen kenjük be a testünket ápolókrémmel. A legjobb, ha olyan anyagot választunk, amely felerősíti bőrünk védekezőképességét, így a káros sugaraknak, külső hatásoknak jobban ellenáll. A legtöbb antioxidánst az egzotikus pálma gyümölcs tartalmazza, így egyedülállóan táplálja bőrünket.

Igyunk sokat!
Ahhoz, hogy bőrünk ne veszítsen feszességéből, és megőrizzük annak rugalmasságát, nagyon fontos, hogy elegendő folyadékot igyunk. Erre a legmegfelelőbb a szénsavmentes ásványvíz, amelyet kiegészíthetünk 100%-os gyümölcslevekkel, a lényeg, hogy naponta legalább 2 litert igyunk meg, egyenletesen elosztva.

Címkék: ápolás, bőr, barnaság, nyár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 12. 19:45, péntek | Helyi

Már lehet jelentkezni a Petőfi Emlékfutamra

Petőfi Sándor emlékfutás Kiskunfélegyháza belvárosában, a város értékeinek népszerűsítése a sportturizmus élénkítésével, ahol helyi zenei produkciókkal találkozhatnak a futók az útvonal mentén.

2024. Április 12. 16:28, péntek | Helyi

Fedezd fel!

A Batthyány Lajos Általános Iskola 3. z osztályosai a csillagászat területén bővítették ismereteiket.

2024. Április 12. 16:20, péntek | Helyi

Interaktív megemlékezés a Költészet Napja alkalmából

József Attila születésnapjára, a magyar költészet napjára iskolánk hetedikes tanulói készültek. Felkészítő tanáruk Fáber Judit volt.

2024. Április 12. 15:17, péntek | Helyi

Vasárnap lesz az április vásár Félegyházán

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. Piac- és Vásárüzemeltetési részlege tájékoztatja a vásárlókat és az árusokat, hogy a Kiskunfélegyházi Országos Állat és Kirakodó vásár időpontja: 2024. április 14. (vasárnap).